ΑΕΚ

Η τελευταία προπόνηση και τα εισιτήρια

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για τον τελικό του Σαββάτου (6/5, 20:30) με τον ΠΑΟΚ και εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία, σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν και για τα... διαδικαστικά.

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο 6 Μάη στις 20:30, δεν είναι μόνον εντός, αλλά κι εκτός γηπέδου.

Καταρχήν για τα εισιτήρια. Το απόγευμα θα έχουν στην ΑΕΚ την οριστική ενημέρωση για τις τιμές των οκτώ χιλιάδων "κομματιών" που δικαιούνται βάσει συμφωνίας που έχει γίνει. Και από αύριο (3/5) θα είναι σε θέση η ΠΑΕ να ξεκινήσει την διάθεση των εισιτηρίων. Φυσικά ο αριθμός είναι εξαιρετικά μικρός για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ.

Από τους οργανωμένους, μέχρι και τους κατόχους διαρκείας. Γι αυτό και στην ΑΕΚ έχουν φτιάξει ένα πλάνο, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι, στον βαθμό του δυνατού. Πάντως εισιτήρια σε εκδοτήρια, είναι εξαιρετικά απίθανο να βγουν.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ την τελευταία της προπόνηση, όπως γίνεται συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα την κάνει στο Πανθεσσαλικό την παραμονή του τελικού, δηλαδή την Παρασκευή (5/5). Και μάλιστα την ώρα της σέντρας, δηλαδή στις 20.30.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ