ΑΕΚ

Η σύμπτωση με το γκολ του Αραούχο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αραούχο όχι μόνο πέτυχε στο Αλκαζάρ το γκολ που έψαχνε σαν τρελός, αλλά τα σημάδια φανερώνουν πολλά περισσότερα για την αποτελεσματικότητα του Αργεντινού φορ στη συνέχεια. ΤοSport24.gr αναλύει.

Για έναν παίκτη όπως ο Σέρχιο Αραούχο, οι 46 ημέρες χωρίς γκολ μοιάζουν σχεδόν με αιώνα. Το ίδιο και για την ΑΕΚ, από τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της οποίας είχαν λείψει τα τέρματα του Αργεντινού φορ.

Εξ ου και η ανακούφιση του Αραούχο για την επιστροφή στο σκοράρισμα στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Εξ ου και ο πανηγυρισμός με σφιγμένες τις γροθιές του Χιμένεθ. Αν μάλιστα μελετήσει κανείς προσεκτικά τα… σημάδια, το γκολ του Αργεντινού φορ στη Λάρισα, ίσως δεν σημαίνει μόνο το τέλος της περιόδου "αφλογιστίας". Ειδικά αν πιστεύει στις συμπτώσεις.

Ο Αραούχο και στο ξεκίνημα του πρώτου κύκλου του στην ΑΕΚ, είχε περάσει ένα διάστημα ενός μηνός, χωρίς να πετύχει γκολ. Είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, την πρώτη του Φλεβάρη. Και το επόμενο γκολ του, το πέτυχε έναν μήνα μετά, πάλι σε παιχνίδι Κυπέλλου, απέναντι στον Πλατανιά.

Περίπου κάτι ανάλογο, έχει συμβεί και τώρα. Ο Αραούχο είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του απέναντι στην Λάρισα στις 10 του περασμένου Σεπτέμβρη. Και ξαναβρήκε δίχτυα τώρα, πάλι σε παιχνίδι Κυπέλλου, μετά από 1,5 μήνα.

Μάλιστα, υπάρχει και μια ακόμα σύμπτωση. Όταν πέρυσι ο Αραούχο βρήκε ξανά δίχτυα μετά από ένα μήνα στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά, το παιχνίδι που ακολουθούσε για το πρωτάθλημα, ήταν με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Και ο Αργεντινός φορ, είχε σκοράρει και εκεί. Για δεύτερη φορά, μέσα σε τέσσερις μέρες

Τώρα και πάλι το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ, μετά απ’ αυτό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, είναι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την προσεχή Κυριακή (29/10).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ