ΑΕΚ

Η ροζ φανέλα της Σέλτικ έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ

Η ροζ φανέλα της Σέλτικ έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ

Η πρεμιέρα της πρώτης φανέλας της ΑΕΚ λίγο έλειψε να πάρει αναβολή, αλλά τελικά ο... τερματοφύλακας της Σέλτικ έδωσε τη λύση. Με τη μπλε εμφάνιση θα αγωνιζόταν σε διαφορετική περίπτωση η Ένωση.

Η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη με τη Σέλτικ το βράδυ της Τετάρτης (08/08, 21:45) στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα κάνει πρεμιέρα και η κιτρινόμαυρη ριγέ φανέλα, η οποία θα είναι η πρώτη της Ένωσης για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η πρεμιέρα της νέας εμφάνισης λίγο έλειψε να πάρει αναβολή. Στο καθιερωμένο meeting των δύο ομάδων, ο τέταρτος διαιτητής θεώρησε απαγορευτικό να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης με φανέλα στα ίδια χρώματα με αυτή του πορτιέρε των Σκωτσέζων.

Τελικά, οι δύο πλευρές τα βρήκαν αφού η Σέλτικ δέχθηκε ο γκολκίπερ της να φορέσει τη ροζ εμφάνιση για να μην χρειαστεί ν' αλλάξει η ελληνική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε τέτοιες περιπτώσεις η γηπεδούχος ομάδα έχει τον τελευταίο λόγο κι αν ήθελαν οι άνθρωποι της Σέλτικ μπορούσαν να επιμένουν να παίξει ο τερματοφύλακάς τους με τα κίτρινα, το οποίο θα σήμαινε πως η Ένωση θα έπαιζε με την μπλε εμφάνιση. Δεν το έκαναν, οπότε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα δουν επιτέλους την πρώτη φανέλα της ομάδας του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ