ΑΕΚ

Η πρώτη συνάντηση Μελισσανίδη - Χριστοδουλόπουλου

Η πρώτη συνάντηση Μελισσανίδη - Χριστοδουλόπουλου

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, η οποία αφορούσε μια πρώτη συζήτηση για το κοινό μέλλον των δύο πλευρών.

Είναι το θέμα που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο τους φίλους της ΑΕΚ, από εκείνα που αφορούν σε ανανεώσεις ή επεκτάσεις συνεργασιών. Ο Χριστοδουλόπουλος πραγματοποίησε την αγωνιστική εκτόξευσή του με τη φανέλα της Ένωσης και ο κόσμος επιθυμεί να τον βλέπει σε αυτήν τα επόμενα χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι "ανεβαίνουν" στα Social Media κείμενα όπως το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την πρόταση ανανέωσης στον Βράνιες (ουδέποτε γράφτηκε από εμάς για διαπραγμάτευση πάντως, πέραν της πρόθεσης για νέα συνεργασία και το ύψος της πρότασης που αναμένεται να γίνει στον Βόσνιο) και από κάτω πέφτουν βροχή οι ερωτήσεις για το μέλλον του Λάζαρου!

Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Τρίτης, σε γνωστό στέκι της παραλιακής. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάλεσε τον Χριστοδουλόπουλο για να του μεταφέρει τα δικά του πιστεύω για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σύμφωνα με αυτά, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να τηρήσει το "+1" που έχει προ-συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών (αμοιβή 320.000 ευρώ) καθώς αυτό για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, είναι θέμα τιμής και αρχής.

Όπως και στην περίπτωση του Βράνιες, έτσι και σε αυτήν, ο Μελισσανίδης θέλει να καταδείξει ότι οι συμφωνίες (έστω και αυτές που πρωτίστως μετράει η προφορική δέσμευση, περισσότερο από το "+1" που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να οδηγήσει σε αμφισβήτηση) πρέπει να τηρούνται. Και από εκεί και πέρα, εκείνος θα κάνει... αυτό που πρέπει.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον οι δύο πλευρές ξέρουν καλά που πατούν και τι έχουν μπροστά τους να σκεφτούν. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι ένας ιδιαίτερα σημαίνων ποδοσφαιριστής για την ομάδα, αληθινά καθοριστικός στην εφετινή σπουδαία πορεία της ΑΕΚ και το ιδεατό θα είναι να παραμείνει σε αυτήν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ