ΑΕΚ

Η πρώτη σκέψη και η έκπληξη ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Το σύστημα και τα πρόσωπα που σκέφτεται ο Μανόλο Χιμένεθ για το αποψινό (19.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Το πιο πιθανό είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα ξενύχτησε πάνω από το αγωνιστικό πλάνο για το αποψινό (13/4 – 19.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό, ακόμα και να έχει ένα τελευταίο δίλημμα, που θα τον βασανίσει μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν η αποστολή αναχωρήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως ένα σχήμα και μια ενδεκάδα, έχουν πάρει προβάδισμα στο μυαλό του Χιμένεθ. Κάτι που φανέρωσαν και οι ενδείξεις στην χθεσινή (12/4) τελευταία προπόνηση. Έστω και αν δεν υπήρχαν και πάλι αποδείξεις.

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να προσανατολίζεται σ’ ένα σύστημα 4-2-3-1, με τον Σιμόες και τον Γιόχανσον στην μεσαία γραμμή, τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού μέσου, τον Βάργκας με τον Χριστοδουλόπουλο στα δυο άκρα και τον Αραούχο στην κορυφή. Ωστόσο με πολλές πιθανότητες θέση στο αρχικό σχήμα, διεκδικεί και ο Πατίτο Ροντρίγκες. Ενώ και ο εξαιρετικός στο ματς με την Κέρκυρα Μπακασέτας, θα στριφογυρίζει μέχρι την τελευταία στιγμή, στο μυαλό του Χιμένεθ.

Πάντως το 4-3-3 φαίνεται πως έχει πάρει προβάδισμα στην σκέψη του Ισπανού τεχνικού, έναντι του 3-5-2. Ουδείς ωστόσο, μπορεί να αποκλείσει έκπληξη της τελευταίας στιγμής και ανατροπή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ