ΑΕΚ

Η πιο μεγάλη μέρα του "πολέμου"

Η πιο μεγάλη μέρα του "πολέμου"

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως η σημερινή (8/12) συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για το γήπεδο, θα είναι η τελευταία και πιο σημαντική.

Στην συνάντηση που έγινε στο ΥΠΕΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα, με την παρουσία και της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, πολλά από τα ερωτήματα που αφορούσαν την μελέτη του έργου του γηπέδου της ΑΕΚ έπεσαν στον τραπέζι. Και απαντήθηκαν… δεόντως από τους εκπροσώπους της εταιρίας που έχει αναλάβει το πρότζεκτ.

Η σημερινή (8/12) δεύτερη αντίστοιχη συνάντηση στο υπουργείο, θεωρείται και ως η πλέον καθοριστική. Και αυτό διότι θα τεθούν επί τάπητος, με στόχο να ξεπεραστούν, οι ενστάσεις που έχει η πλευρά του Δήμου πάνω στην μελέτη για το έργο. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που η ΑΕΚ θεωρεί τη σημερινή, ως την πιο μεγάλη μέρα του «πολέμου» για το γήπεδο.

Στο τραπέζι θα πέσουν ζητήματα που αφορούν τόσο το κυκλοφοριακό όσο και το θέμα και το πάρκινγκ. Σημεία που αποτελούν αιχμή του δόρατος στις ενστάσεις που προβάλει ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο, με επικεφαλής του πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρη Ανδριόπουλο, θα πάνε έτοιμοι να δώσουν όλες τις απαραίτητες απαντήσεις, ώστε να καλυφθούν όλες οι ενστάσεις.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως μετά και από τη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο, θα ανοίξει ο δρόμος προκειμένου να βάλει την υπογραφή του άμεσα ο υπουργός ΠΕΚΑ στο φάκελο της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου. Κάτι που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να πάρει στα χέρια της στους πρώτους δυο μήνες του νέου χρόνου, την οικοδομική άδεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ