ΑΕΚ

Η πιο δύσκολη Δευτέρα της ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτες και Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφουν τη Δευτέρα (08/05) στα Σπάτα, ύστερα απ' τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, σε μία ζόρικη ημέρα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, το περασμένο Σάββατο (06/05) ήταν εξαιρετικό δύσκολο. Ένα κύπελλο που χάθηκε, με τον τρόπο που χάθηκε. Εξαιρετικά δύσκολη ήταν και Κυριακή (07/05). Ξάγρυπνοι από την ένταση, με ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα και μάλιστα όχι με το πούλμαν της ομάδας λόγω σπασμένου παρμπρίζ.

Όμως η πιο δύσκολη ημέρα, ίσως να είναι η σημερινή (08/05). Τόσο για τον Χιμένεθ, όσο και για τους ποδοσφαιριστές. Άπαντες γυρίζουν στα Σπάτα, για να πιάσουν ξανά δουλειά, ενόψει των πλέι οφ, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι άγνωστο πότε ξεκινούν. Χωρίς να έχει εκτονωθεί η ένταση απ’ όσα έγιναν στον τελικό, χωρίς να έχει ξεπεραστεί η απογοήτευση από το χαμένο κύπελλο και χωρίς να ξέρουν πότε θα μπουν ξανά στο γήπεδο για να αρχίσουν να κυνηγούν τον τελευταίο στόχο που έχει απομείνει. Αυτή η Δευτέρα και αυτή η προπόνηση στα Σπάτα, θα είναι ζόρικες για την ΑΕΚ.

H ATAKA TOY XIMENEΘ

Το Σάββατο μετά τον τελικό, ο Ισπανός τεχνικός ήταν εκτός εαυτού. Προσπαθούσε να συγκρατήσει και τα νεύρα του και την ένταση του, για την καταμέτρηση του γκολ του ΠΑΟΚ που ήταν οφσάιντ και ήταν και το νικητήριο του τελικού. Ο Χιμένεθ κατάφερε να περιορίσει τις αντιδράσεις του μόνο στο ειρωνικό χειροκρότημα προς την διαιτητική ομάδα την ώρα που πήγαιναν να παραλάβουν τα μετάλλια και της αποχώρησης του από τη συνέντευξη Τύπου μετά την πρώτη τοποθέτηση του.

Μάλιστα, ενώ ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να μιλήσει στους παίκτες μετά το ματς, περίμενε πρώτα να ηρεμήσει κάπως. Και κατόπιν μπήκε, όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, για να κάνει την ομιλία. Εκείνο μάλιστα που έλεγε και ξανάελεγε και στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού και στο ξενοδοχείο, ήταν πως δεν έχει δει κάτι ανάλογο πουθενά αλλού. Πάντως ο Χιμένεθ είναι αποφασισμένος ήδη από τη σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις, να βάλει… κόκκινη γραμμή σ’ όσα έγιναν στον τελικό. Διότι αλλιώς δεν θα μπορέσει η ΑΕΚ να φτάσει ήρεμη και όπως πρέπει στα πλέι οφ.

H BOΥΒΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Η εικόνα των παικτών της ΑΕΚ μετά την λήξη του τελικού, δεν ήταν ακριβής αποτύπωση των συναισθημάτων τους. Ή για την ακρίβεια, ήταν κατά το ήμισυ. Η απογοήτευση για την απώλεια του κυπέλλου, ήταν ξεκάθαρη στα πρόσωπα τους. Όχι όμως και ο εκνευρισμός και η ένταση για τα λάθη διαιτητή και επόπτη. "Έβραζαν" οι παίκτες της ΑΕΚ για το "Κύπελλο που ήθελαν να δώσουν στον ΠΑΟΚ" και για τον επόπτη που όπως έλεγαν "είδε το μισό παπούτσι του Λάζαρου και έχασε το 1,5 μέτρο οφσάιντ του ΠΑΟΚ".

Ενώ οι "κιτρινόμαυροι" τα είχαν και με τους εαυτούς τους, για όσα δεν κατάφεραν να κάνουν, αλλά και για όσα προηγήθηκαν του τελικού και δεν αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι. Μάλιστα από την ένταση και τα νεύρα, οι περισσότεροι από του παίκτες της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να κοιμηθούν ούτε λεπτό το βράδυ μετά τον τελικό. Ενώ η επιστροφή της Κυριακής, ήταν βουβή, καθώς περισσότερο άρχισε να κυριαρχεί η απογοήτευση. Και μένει να φανεί πόσο βαριά θα ρίξουν την σκιά τους στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, όλα όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ