ΑΕΚ

Η Παρασκευή της κρίσης για Βράνιες

Η Παρασκευή της κρίσης για Βράνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή (23/12). Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ο Βόσνιος αμυντικός και περιμένει την ελευθέρας του.

Για να μπορέσει να "τρέξει" η ΑΕΚ την υπόθεση της μεταγραφής του Ογκνιέν Βράνιες και να την ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έφερε τον παίκτη αργά το βράδυ της Τετάρτης (21/12) στην Αθήνα. Το πρωί της Πέμπτης (22/12) ο Βόσνιος στόπερ πέρασε από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει και την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αφενός τα συμβόλαια δεν ήταν ακόμα έτοιμα και μεταφρασμένα και αφετέρου δεν έχουν φτάσει και όλα τα χαρτιά με την… ελευθέρας του παίκτη από την Τομσκ.

Ως εκ τούτου κρίθηκε προτιμότερο να μην ταλαιπωρηθεί ο Βράνιες πηγαίνοντας στα γραφεία της ΠΑΕ και περιμένοντας να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά. Ο Βόσνιος έμεινε στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί, όσο προχωρούν οι διατυπώσεις.

Αύριο (23/12) το πρωί ο Βράνιες θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής, να βάλει την υπογραφή του και φυσικά να ανακοινωθεί και επίσημα.

Προφανώς και μέχρι να πέσουν οι… βούλες, ο Βόσνιος στόπερ δεν μπορεί να θεωρηθεί παίκτης της ΑΕΚ. Ωστόσο το πιθανότερο είναι πως αύριο (23/12) θα ολοκληρωθεί και η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της Ένωσης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Αθήνα ο Βράνιες
Φουλ για Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ