ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για την κακοποίηση του σκύλου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για την κακοποίηση του σκύλου

Την (αυτονόητη) καταδίκη της εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την εικόνα αδέσποτου σκύλου στη Μεγαλόπολη ο οποίος βρέθηκε βαμμένος στα χρώματα της Ένωσης.

Η εικόνα αδέσποτου σκύλου που βρέθηκε στη Μεγαλόπολη βαμμένος με το όνομα και τα χρώματα της ΑΕΚ κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου. Φωτογραφίες που στάλθηκαν από χρήστες του facebook και στην Ένωση, η οποία πήρε επίσημη θέση καταδικάζοντας απερίφραστα το τι έγινε.

"Μας γνωστοποιήθηκε μέσω social media η σχετική φωτογραφία, που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο.

Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού, είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες πράξεις κανιβαλισμού δεν συνάδουν με το ήθος και την κουλτούρα των φιλάθλων της ομάδας μας", ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο facebook η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μια αυτονόητη καταδίκη που δεν ήταν υποχρεωμένη να προχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς προφανώς και δεν χαρακτηρίζει τους οπαδούς καμιάς ομάδας αυτή η κίνηση, παρά μόνο το αρρωστημένο μυαλό όσων το έκαναν.

Γι' αυτό και το μήνυμα που περνούν οι κιτρινόμαυροι είναι άξιο συγχαρητηρίων, δείχνοντας με το δάκτυλο αυτούς που βγάζουν όλο τους το μίσος σε ανυπεράσπιστα πλάσματα.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ αλλά και αυτή με την οποία έγινε γνωστή η κακοποίηση:



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ