"Η Νόρκεπινγκ δεν παραχωρεί τον Φράνσον", γράφουν οι Σουηδοί

Η Νόρκεπινγκ απέρριψε -σύμφωνα με τους Σουηδούς- πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ από την ΑΕΚ για τον Φράνσον και διεμήνυσε πως δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει.

Λιγότερο από 24 ώρες από τότε που οι Σουηδοί αποκάλυψαν την πρόταση της ΑΕΚ στη Νόρκεπινγκ για τον Αλεξάντερ Φράνσον, έδωσαν μια νέα διάσταση στο μεταγραφικό σενάριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "aftonbladet.se", η πρόταση που κατατέθηκε και απορρίφθηκε από την σουηδική ομάδα, ήταν στα 10 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες. Δηλαδή περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όμως, σύμφωνα με τους Σουηδούς, η πρόταση αυτή όχι μόνο απορρίφθηκε, αλλά η Νόρκεπινγκ διεμήνυσε πως η πρόθεσή της είναι να μην παραχωρήσει τον Φράνσον, καθώς είναι ένας παίκτης που αποκτήθηκε μόλις πριν από έξι μήνες. Πάντως οι Σουηδοί σημειώνουν, πως η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει.

Photo Credits: AP Photo/Leo Correa

ΑΕΚ: Ο σκληρός Αρέγκι και ο ντελικάτος Φράνσον

ΑΕΚ: Στη Σουηδία για "8άρι", στην Αργεντινή για "6άρι"

ΑΕΚ: "Πρόταση σε Φράνσον"  

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

H σουρεαλιστική ιστορία πίσω από το χαστούκι που έτσουξε το Ίντερνετ

Το πιο βαρύ χέρι του κόσμου βρήκε πρόσφορα μάγουλα για να διαλύσει κι έτσι απλά, γεννήθηκε ένα έπος.

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ