ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η Μπράγκα δεν ρίχνει την τιμή του Αλέφ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Αλέφ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, η Μπράγκα δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την ρήτρα για την αγορά του Άλεφ από την ΑΕΚ. Διαβάστε τι αναφέρεται για τον Βραζιλιάνο χαφ της Ένωσης.

Η ΑΕΚ εκτός από την διαδικασία της μεταγραφικής ενίσχυσης, επιχειρεί να κλείσει πρόωρα, υποθέσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού. Όπως διαβάσατε την προηγούμενη εβδομάδα στο Sport24.gr, στην Ένωση θέλουν από τώρα να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Μάριου Οικονόμου, επιτυγχάνοντας μια συμφωνία με την Μπολόνια, για μείωση του πόσου.

Κάτι αντίστοιχο επιδιώκει η ΑΕΚ και με την περίπτωση του Άλεφ. Μόνο που σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Μπράγκα είναι αρνητική. Δημοσίευμα της «ABola», με τίτλο «η Μπράγκα δεν παραχωρεί τον Άλεφ με μείωση του ποσού», αναφέρει πως ο πορτογαλικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει να «ρίξει» το ποσό του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ που προβλέπει η ρήτρα για τον Βραζιλιάνο.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Άλεφ με ελεύθερη μεταγραφή. Αλλά είναι άγνωστο αν θα το πράξει, αν η Μπράγκα επιμείνει να μην διαπραγματεύεται το ποσό της ρήτρας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ