ΑΕΚ

Η "μαγκιά" του Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λιβάγια έδειξε και μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Διαβάστε στοSport24.gr την κίνηση που έκανε ο Κροάτης επιθετικός

Στο γήπεδο και στα παιχνίδια, έχει ήδη καταθέσει σαφή διαπιστευτήρια για την τεράστια ποδοσφαιρική του κλάση. Ήδη στο ματς με τον Πανιώνιο, έφτασε τις δυο ασίστ σε τρία ματς πρωταθλήματος. Και έχει και ένα γκολ. Όμως ο Μάρκο Λιβάγια έδειξε πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και μετά την λήξη του σαββατιάτικου (15/9) ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ήδη από πέρυσι ο Κροάτης φορ, αμέσως μόλις τελειώνουν τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, σπεύδει στην κόρη του και την βάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα φέτος που έχει μεγαλώσει λίγο περισσότερο η πιτσιρίκα, έχει αρχίσει να κλωτσάει και λίγο την μπάλα, μαζί με τον μπαμπά της.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   (1ο γκολ ΠΟΝΣΕ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (1ο γκολ ΠΟΝΣΕ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που ο Λιβάγια έπαιζε με την κόρη του, αρκετά λεπτά μετά την λήξη του ματς με τον Πανιώνιο, στο γήπεδο μπήκε ένας οπαδός της ΑΕΚ και θέλησε να τον πλησιάσει. Αμέσως δυο άνδρες της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης, έσπευσαν να τον εμποδίσουν. Τότε ο Λιβάγια σταμάτησε το παιχνίδι με την κόρη, την πήρε αγκαλιά και παρενέβη.

Πήγε ο ίδιος κοντά στον οπαδό της ΑΕΚ, τον αγκάλιασε, φωτογραφήθηκε μαζί του και του έκανε και δώρο την φανέλα του. Ο οπαδός αποχώρησε πανευτυχής και ο Λιβάγια συνέχισε το παιχνίδι με την μικρή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ