ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού, που έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι είχαν "χαμηλή πτήση".

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Γκουστάβο Πογέτ. Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ματς.

Μπαρόχα: Δεν χρειάστηκε να διαχειριστεί πολλές φορές. Παρόλα αυτά ήταν ψύχραιμος, σταθερός και έδινε ασφάλεια στην άμυνα του.

Ντίντακ: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο Ισπανός ακραίος μπακ. Έχασε πολλές μονομαχίες στα αμυντικά του καθήκοντα και είχε ζητήματα από την πλευρά του. Ενώ σε σχέση μ’ άλλα παιχνίδια, δεν βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς ανέβηκε ελάχιστες φορές.

Κολοβέτσιος: Σχεδόν αψεγάδιαστο ήταν το παιχνίδι που έκανε ο στόπερ της ΑΕΚ. Έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα, ενώ ακόμα και όταν χρειαζόταν να μπει σε προσωπική μονομαχία, έβγαινε κερδισμένος.

Λαμπρόπουλος: Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε και το δεύτερο στόπερ της ΑΕΚ. Είτε με αντίπαλο τον Μπέργκ, είτε με αντίπαλο τον Καρέλη, ο Λαμπρόπουλος έκανε άψογα την δουλειά του.

Γκάλο: Ούτε και ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ ήταν σε καλό απόγευμα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Έκανε λάθη και μάλιστα αβίαστα. Πάντως είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο.

Γιόχανσον: Έβγαλε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Είχε επικεντρωθεί περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία, εκεί όπου κέρδισε πολλές μάχες. Η μπάλα πέρασε και από τα πόδια του αρκετές φορές, στην κυκλοφορία της μπάλας.

Σιμόες: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, φαινόταν σαν να βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο. Έκοβε, έκλεβε την μπάλα, προσπαθούσε να ανεβάσει και την ομάδα. Ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο.

Μάνταλος: Έβγαλε και αυτός πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Η μπάλα περνούσε κυρίως από τα πόδια του και σ’ αυτόν είχε πέσει το μεγαλύτερο βάρος στην δημιουργία. Είχε καλές εμπνεύσεις, ειχε και λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε πολύ και στο πρέσινγκ της ΑΕΚ.

Βάργκας: Έχασε την καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ στο ματς μόλις στο 8ο λεπτό. Θα μπορούσε να τελειώσει την φάση πολύ καλύτερα απέναντι στον Στιλ. Γενικώς είχε διάθεση, όμως οι εμπνεύσεις που είχε δεν του βγήκαν.

Μπαρμπόζα: Από τους καλύτερους και πιο κινητικούς παίκτες της ΑΕΚ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, αναστάτωνε την άμυνα του Παναθηναϊκού. Έτρεχε συνεχώς και βοηθούσε ακόμα στην ανασταλτική λειτουργία. Κάποια στιγμή έδειχνε να μένει από δυνάμεις.

Κρισάντους: Έδωσε πολλές μάχες ο Νιγηριανός επιθετικός ανάμεσα στα δυο στόπερ του Παναθηναϊκού. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, βοήθησε πολύ ανοίγοντας χώρους. Στο δεύτερο είχε πιο άχαρο ρόλο. Πάντως έτρεξε πολύ και το πάλεψε πολύ.

Κορδέρο: Μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, σ’ έναν ρόλο σχεδόν πρωτόγνωρο για τον Ισπανό. Έπαιξε μπροστά από τα δυο αμυντικά χαφ. Έκανε δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά στο δημιουργικό δεν ήταν αποτελεσματικός.

Μπουονανότε: Ο Πογέτ επέλεξε να βάλει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι. Ως εκ τούτου ο Μπουονανότε δεν πρόλαβε να βρει ρυθμό και να βοηθήσει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ