ΑΕΚ

Η ιδιαίτερη ανατολική πλευρά της "Αγιά Σοφιάς"

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τους επόμενους δυο μήνες, οι εργασίες στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα επικεντρωθούν στην ανατολική πλευρά, η οποία έχει... ιδιαιτερότητες. (video)

Κάθε μέρα που περνάει αλλάζει όλο και περισσότερο όψη το εργοτάξιο της Ν. Φιλαδέλφειας και η "Αγιά Σοφιά" αρχίζει και παίρνει μορφή.

Από τώρα και για τους επόμενους δυο μήνες, οι εργασίες θα επικεντρωθούν στην ανατολική πλευρά. Στην πλευρά που βρισκόταν η θύρα 3 του "Ν. Γκούμας", αλλά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα υπάρχει μια ιδιαιτερότητα.

Απ’ αυτή την μεριά θα φτιαχτούν και τα αποδυτήρια αλλά και η θύρα των επισήμων. Και πάνω σ’ αυτό το κομμάτι θα επικεντρωθούν οι εργασίες μέχρι και τον Σεπτέμβρη.

Χωρίς ωστόσο να μένουν πίσω και οι υπόλοιπες πλευρές, στις οποίες ήδη οι βάσεις που θα υποδεχθούν τις κερκίδες, έχουν φτάσει στο άνω διάζωμα.

Ειδικά στην μεριά που βρισκόταν η παλιά θύρα 21. Και μέσα στο καλοκαίρι, αναμένεται να τοποθετηθούν και οι πρώτες κερκίδες του νέου γηπέδου.

Photo credits: eurokinissi

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ