ΑΕΚ

Η επόμενη της επόμενης μέρας

Η επόμενη της επόμενης μέρας
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ξεκινάει την προσπάθεια διαχείρισης της ήττας από τον Ολυμπιακό και το Sport24.gr παρουσιάζει τις πρώτες κινήσεις στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο. Το πιθανό τετ α τετ Μπάγεβιτς με Δέλλα και η προσπάθεια εντός της ομάδας για να ανέβει η ψυχολογία εντός των αποδυτηρίων.

Η επιστροφή στα Σπάτα για προπόνηση για πρώτη φορά μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ήταν χθες (19/10) δύσκολη για όλους στην ΑΕΚ. Από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, μέχρι και τις κεφαλές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με εξαίρεση τον Τραϊανό Δέλλα που, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, είπε λίγες και… ενωτικές κουβέντες στους ποδοσφαιριστές του, γενικώς στα Σπάτα βασίλεψε η σιωπή. Άλλωστε έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ήταν νωπό και το κλίμα πολύ βαρύ.

Ενδείξεις στήριξης και ανασύνταξης

Όμως από σήμερα ουσιαστικά ξεκινά η διαχείριση της ήττας. Και είναι απολύτως λογικό να μην υπάρξει και δεύτερη μέρα… αδράνειας. Είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα τετ α τετ ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα. Απαραίτητο θεωρητικά, καθώς και η πλευρά της διοίκησης θέλει να ακούσει την θέση του προπονητή μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα και το αντίστροφο.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις. Παρότι είναι δεδομένος ο προβληματισμός, είναι ακόμα εντελώς ασαφές ποια θα είναι η επόμενη της… επόμενης μέρας. Οι ενδείξεις από την υψηλόβαθμα κλιμάκια της ΠΑΕ, οδηγούν στον δρόμο των… μη αλλαγών μέχρι νεοτέρας και στην προσπάθεια ανασύνταξης. Και μάλιστα σε ενωτική γραμμή ανάλογη μ’ αυτή που κράτησε ο Δέλλας μιλώντας χθες (19/10) στους ποδοσφαιριστές του.

Περί ενδείξεων πάντως ο λόγος. Αναμένονται και οι αποδείξεις. Άλλωστε υπάρχει και η χθεσινή (19/10) τοποθέτηση του Μελισσανίδη στην κουβέντα με τους οργανωμένους οπαδούς, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, σύμφωνα με την οποία «όλοι κρίνονται, όποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του θα φύγει και θα κάνουμε ότι πρέπει για να γίνει ξανά η ΑΕΚ μεγάλη».

Η προοπτική της «αντίδρασης»

Επίσης στο πλαίσιο της διαχείρισης της επόμενης μέρας, είναι και η διαδικασία να ξεπεράσουν οι ποδοσφαιριστές την απογοήτευση από την βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη και να προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση στα ματς που ακολουθούν. Από την μια το κλίμα στη χθεσινή (19/10) προπόνηση ήταν πολύ βαρύ και οι παίκτες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Από την άλλη κάποιοι «κιτρινόμαυροι» όπως ο Σιμόες και ο Γκάλο, έκαναν αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έδιναν δείγματα… αντίδρασης. Χωρίς να αποκλείεται να παρθούν πρωτοβουλίες από τους κάποιους πιο «παλιούς» για βελτίωση του κλίματος εντός των αποδυτηρίων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ