ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε ποιοι είναι οι 11 εκλεκτοί του Μανόλο Χιμένεθ, που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Τον παίκτη που με δικό του γκολ κέρδισε πέρυσι η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, επέλεξε για τη βασική ενδεκάδα και του σημερινού (12/3) παιχνιδιού, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ρόναλντ Βάργκας επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, αντί για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Αυτή είναι η μια αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο, που έχει κάνει ο Χιμένεθ. Η δεύτερη είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ροντρίγκο Γκάλο να μπαίνει αντί του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Κατά τα άλλα ο Αραούχο παραμένει στην κορυφή της επίθεσης και ο Μάνταλος στο άκρο της επίθεσης. Ο Αϊντάρεβιτς με τον Γιόχανσον είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι και ο Σιμόες σε ρόλο κόφτη. Εκτός αν ο Γιόχανσον πάει πιο κοντά στον Πορτογάλο και ο έτερος Σουηδός σε ρόλο πιο επιτελικού. Ο Βράνιες με τον Λαμπρόπουλο είναι στο κέντρο της άμυνας, ο Ντίντακ στο αριστερό άκρο και ο Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια.

Οι 11 του Χιμένεθ: Μπάρκας, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γκάλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας, Αραούχο

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ