ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Αλμέιδα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική της Super League και ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε φανέλα βασικού στον Ούγκο Αλμέιδα. Δείτε την ενδεκάδα της Ένωσης.

Με τους Ούγκο Αλμέιδα και Άρνορ Τρίστασον στην αρχική ενδεκάδα παρατάσσεται η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκινά με τον Ανέστη να υπερασπίζεται την εστία και τους Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς σε κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας εκ δεξιών κι εξ' αριστερών τους αντίστοιχα, τους Γκάλο και Λόπες. Σουηδικό "δίδυμο" αμυντικών χαφ αποτελούμενο από τους Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς, ο Μάνταλος σε επιτελικό ρόλο, Κλωναρίδης και Τρίστασον στα δύο άκρα και o Πορτογάλος στην κορυφή της επίθεσης. Ίσως και μια "δοκιμή" ενόψει της ρεβάνς με την Μπριζ (24/8, 21:30) για τα playoffs του Europa League, από την οποία απών είναι ο Μάρκο Λιβάγια (είχε αποβληθεί στο Βέλγιο).

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Η ενδεκάδα της Ένωσης: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αλμέιδα.

Στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Μπακάκης, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Πατίτο, Βλαχομήτρος, Λιβάγια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ