ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ×ÉÌÅÍÅÈ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ×ÉÌÅÍÅÈ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Τάσο Μπακασέτα να επιλέγεται για το ρόλο του αριστερού μπακ-χαφ. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Ισπανού τεχνικού.

Με σύστημα 3-5-2 και τον Μάρκο Λιβάγια πίσω απ' τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μάρκο Λιβάγια παρατάσσεται η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Σοτζέι Μασούντ, ενώ για το ρόλο του αριστερού μπακ-χαφ προτιμήθηκε ο Τάσος Μπακασέτας αντί του Έλντερ Λόπες.

Αναλυτικά η ενδεκάδα αποτελείται απ' τους: Τσιντώτα, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Μπακασέτα, Γαλανόπουλο, Κονέ, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλο, Αραούχο.

Στον πάγκο για τους "κιτρινόμαυρους": Μπάρκας, Λόπες, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ