ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για την Αούστρια

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, με τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια να ξεκινούν μαζί στην επίθεση. Δείτε τους "εκλεκτούς" του Ισπανού τεχνικού.

Με σύστημα 4-2-3-1 και τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια μαζί στην επίθεση παρατάσσει ο Μανόλο Χιμένεθ την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης για την 2η αγωνιστική του Europa League. Παράλληλα, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς επιλέχθηκε για να πλαισιώσει τον Γιάκομπ Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα αποτελείται απ' τους: Ανέστη, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκη, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Λιβάγια, Αραούχο.

Στον πάγκο για τους "κιτρινόμαυρους": Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τρίστασον και Μπακασέτας.

Eκτός 18άδας έμεινε ο νεαρός Ανδρέας Βλαχομήτρος. Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Έλντερ Λόπες, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Αντρέ Σιμόες, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Γιακουμάκης και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ