ΑΕΚ

Η ατάκα του Αραούχο και ο πανηγυρισμός του Χιμένεθ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο περίμενε πολύ το γκολ που τελικά ήρθε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, το ίδιο και ο Μανόλο Χιμένεθ που το πανηγύρισε έξαλλα.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τότε που ο Μανόλο Χιμένεθ απαντούσε σε σχετική ερώτηση πως "είμαι σίγουρος πως ο Αραούχο σύντομα θα βρει τον ρυθμό του και θα αρχίσει να σκοράρει". Όμως ο Ισπανός τεχνικός ήξερε καλά πόσο ανάγκη το είχε το γκολ ο Αργεντινός φορ.

Ο Χιμένεθ έβλεπε καθημερινά πόσο πιεσμένος ήταν ο Αραούχο, από το γεγονός πως είχε περάσει σχεδόν 1,5 μήνας, από την τελευταία φορά που σκόραρε. Κουβαλούσε βάρος ο Αργεντινός και όλοι στην ΑΕΚ, με πρώτο τον Ισπανό τεχνικό, ήξεραν πως θα φύγει μόνο με τα... γκολ.

Γι' αυτό και ο Χιμένεθ πανηγύρισε μόνο το ένα από τα επτά τέρματα που πέτυχε η Ένωση στο Αλκαζάρ. Αυτό που πέτυχε ο Αραούχο. Διότι ήξερε πόσο σημαντικό ήταν για τον Αργεντινό φορ. Κι όταν ο Αραούχο αντικαταστάθηκε και πήγε στον πάγκο, ο Χιμένεθ τον περίμενε με ανοιχτές αγκάλες.

Ο Αργεντινός φορ ελάχιστη ώρα από την λήξη του παιχνιδιού στο Αλκαζάρ και όντας ακόμα στο πούλμαν της επιστροφής για την Αθήνα, έδειξε πόσο πολύ το ήθελε αυτό το γκολ. Ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία του την ώρα που "εκτελεί" και έγραψε: "Πάντα δυνατός".

Η ατάκα του Αραούχο και ο πανηγυρισμός του Χιμένεθ

Ενώ λίγη ώρα πριν, ο πατριός του Αργεντινού, πάλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε βάλει φωτογραφία με τον πανηγυρισμό του Αραούχο και είχε γράψει "και όλα αρχίζουν ξανά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ