ΑΕΚ

Η απίστευτη καινοτομία που έχει φέρει ο Μοράις στα Σπάτα

Η απίστευτη καινοτομία που έχει φέρει ο Μοράις στα Σπάτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μοράις έχει καθιερώσει στα αποδυτήρια των Σπάτων, μια απίστευτη καινοτομία για να εντυπώνεται στους παίκτες της ΑΕΚ, το παιχνίδι των αντιπάλων. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η προσθήκη της προβολής βίντεο στο πρόγραμμα της δουλειάς των ποδοσφαιριστών, δεν είναι κάτι καινούργιο. Στην ΑΕΚ και ο Δέλλας και ο Πογέτ και ο Κετσπάγια το χρησιμοποιούσαν και για να δείξουν τα λάθη που έγιναν σε ματς που πέρασαν, αλλά και για να αναλύσουν το παιχνίδι του αντιπάλου σε ματς που ακολουθεί.

Μάλιστα, ένα από τα παράπονα που είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από τον Κετσπάγια, ήταν πως κατά την διάρκεια του βίντεο, δεν σταματούσε την προβολή για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις που τους έκανε. Ωστόσο ο Ζοσέ Μοράις στο κομμάτι αυτό, έχει καθιερώσει στα Σπάτα μια άκρως εντυπωσιακή καινοτομία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταργήσει την προβολή βίντεο, με τον τρόπο που οι παίκτες τον γνώριζαν. Έχει μια εντελώς διαφορετική μέθοδο, για να εμπεδώνουν οι ποδοσφαιριστές του, το παιχνίδι του εκάστοτε αντιπάλου.

Στην οθόνη που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια, παίζει από την πρώτη στιγμή που οι παίκτες πηγαίνουν στα Σπάτα, μέχρι και την στιγμή που φεύγουν, ένα βίντεο με την αμυντική αλλά και την επιθετική λειτουργία, της ομάδας που η ΑΕΚ πρόκειται να αντιμετωπίσει στο επόμενο ματς. Και μάλιστα με σχετικές επεξηγήσεις.

Είναι ένα βίντεο το οποίο επιμελείται ο συνεργάτης του Μοράις, Χαϊμέ Γκαρθία Χιλ, που είναι εξειδικευμένος σ’ αυτόν τον τομέα. Μ’ αυτόν τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούν συνέχεια και περισσότερες από μια φορές και μέρες, τον τρόπο παιχνιδιού του εκάστοτε αντιπάλου και την ανάλυση του.

Πηγή: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιάνγκαγιάτς: "Θα πάει εκεί που θα εξελιχθεί ο Αζντάρεβιτς"
Χάνει τον Μάνταλο ο Μοράις
Νοκ άουτ ο Πλατέλλας στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ