ΑΕΚ

Η αντίδραση του Ντιένγκ όταν ρωτήθηκε για ΑΕΚ

Η αντίδραση του Ντιένγκ όταν ρωτήθηκε για ΑΕΚ

Συνέντευξη παραχώρησε ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Αλιού Ντιένγκ. Ο μέσος από το Μάλι ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την Ένωση.

Ο Αλιού Ντιένγκ επανέρχεται για τα καλά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αφού και στο εξωτερικό η Ένωση συζητιέται ως υποψήφια για πρώτη ομάδα του 21χρονου στην Ευρώπη.

Σε συνέντευξη, μάλιστα, που παραχώρησε στο lebuteur.com, ο ποδοσφαιριστής της Αλζέ ρωτήθηκε ευθέως για την πρωταθλήτρια! Η απάντηση, βέβαια, του διεθνή μέσου ήταν γεμάτη με ερωτηματικά...

Μην ξεχνάμε, ότι μόλις πριν από δύο ημέρες η διοίκηση της ομάδας του παίκτη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αλγερίας, ξεκαθάριζε μέσω του τεχνικού διευθυντή της ότι ο Ντιένγκ δεν πωλείται και θα γίνουν προσπάθειες αναπροσαρμογής του συμβολαίου του με γενναία αύξηση αποδοχών.

Ο Ντιένγκ, πάντως, θέλει να παίξει στην Ευρώπη και δεν το κρύβει στις απαντήσεις του. Χαρακτηριστικά, ο παίκτης της Αλζέ δέχθηκε την εξής ερώτηση " ...ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αρνείται να σε αφήσει να φύγεις στο τέλος της σεζόν, ενώ ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η ελληνική ΑΕΚ ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σου..."

Από την πλευρά του ο Ντιένγκ απάντησε: " Δεν είναι μυστικό ότι ο στόχος μου, όταν έφυγα από το Μάλι, ήταν να κάνω επαγγελματική καριέρα στην Ευρώπη. Θέλω να παίξω σε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ. Η Αλζέ μπορεί να με βοηθήσει να εκπληρώσω τ' όνειρό μου. Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή θέλω να συγκεντρωθώ ώστε η ομάδα μου να τερματίσει στο πόντιουμ. Δεν θέλω να ρισκάρω να σκέφτομαι το μέλλον μου με κίνδυνο να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρετε, αυτή είναι μία ερώτηση για το πεπρωμένο και τίποτα άλλο".

Όσον αφορά στον Ντιένγκ και την ΑΕΚ, τις τελευταίες ώρες κυριαρχεί στο ρεπορτάζ πως η Ένωση πράγματι εξετάζει την περίπτωση και περιμένει για να "χτυπήσει" στο κατάλληλο τάιμινγκ.

ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η αντίδραση του Ντιένγκ όταν ρωτήθηκε για ΑΕΚ

Η ερώτηση στον Ντιένγκ από το lebuteur.com

Διαβάστε ακόμη
Επιμένουν για Αλιού Ντιένγκ και ΑΕΚ οι Αλγερινοί
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ