ΑΕΚ

Η... Ανάσταση του Λάζαρου

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Το θέμα επέκτασης της συνεργασίας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό αν και ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να έχει τελειώσει εδώ και καιρο και είναι πικραμένος με τη στασιμότητα.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις εξέχουσες μορφές της εφετινής ΑΕΚ Έλαβε ακόμα πιο ενεργό και κομβικό ρόλο, μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου.

Η προσφορά του είναι ομολογουμένως καταλυτική καθώς στην πρώτη (την περυσινή) σεζόν του με την «Ένωση», αν και αρχικά αντιμετώπισε σοβαρό θέμα μυϊκού τραυματισμού, είχε την πιο γεμάτη χρονιά της ποδοσφαιρικής πορείας του τόσο σε εμφανίσεις (38) όσο και σε τέρματα (8). Φέτος παρουσιάζεται εντυπωσιακά πιο αποδοτικός καθώς έχει πετύχει 14 γκολ σε 42 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (επίσης μετράει και 4 ασίστ).

Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΑΝΕΙ

Τα τέρματα και οι συμμετοχές που συνοδεύουν την έως σήμερα παρουσία του, συνιστούν ρεκόρ καριέρας σε αμφότερες τις επιμέρους κατηγορίες. Ωστόσο υπάρχει και το στενάχωρο της ιστορίας... Η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών με μια νέα συμφωνία ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει όσο ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος θα επιθυμούσε.

Διακρίνει μια στασιμότητα που δεδομένα τον έχει προβληματίσει, αν όχι πικράνει. Συνεχίζει να καταθέτει τα καλύτερα στοιχεία του ποδοσφαιρικού εαυτού του για την ομάδα, παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτήν και περιμένει το κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Διότι θεωρεί ότι εφόσον οι δυο τους οδηγηθούν σε συνάντηση κι αν η ΑΕΚ αληθινά επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας τους, το θέμα θα λυθεί πολύ γρήγορα.

ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο 31χρονος Χριστοδουλόπουλος δεν ανήκει στην κατηγορία των ακριβοπληρωμένων παικτών της «Ενωσης». Για την ακρίβεια, βάσει ποιότητας, παρελθόντος, εμπειρίας, συνέπειας και πάνω από όλα προσφοράς στην ομάδα τα δύο χρόνια που βρίσκεται σε αυτήν, θεωρείται χαμηλά αμειβόμενος εν συγκρίσει με άλλους.

Θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Επιζητεί όμως τη δικαίωση. Από τα χρήματα που θα ζητήσει και την προσφορά της ομάδας, θα φανούν πολλά για το που οδηγείται η ιστορία, διότι μια καθοριστική συζήτηση είναι δεδομένο ότι θα γίνει. Και ο ίδιος θα επιθυμούσε αυτή να τον έφερνε τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Άλλωστε με εκείνον είχε μιλήσει και όταν αποφάσισε την επιστροφή στην Ελλάδα.

Άπαντες στην ομάδα (ανα)γνωρίζουν ότι ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, έκανε σημαντικές υποχωρήσεις και παρέκαμψε πιο συμφέρουσες για εκείνον προτάσεις προκειμένου να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, διότι το ήθελε και ο ίδιος πολύ. Πλέον περιμένει την επιβράβευση μέσω μιας νέας συνεργασίας που θα τον διατηρεί χαρούμενο και εξίσου αποδοτικό για τα επόμενα δύο ή και τρία χρόνια.

Ο Χριστοδουλόπουλος έλαβε 270.000 ευρώ για κάθε μία από τις προηγούμενες δύο σεζόν του με την ΑΕΚ και επιθυμεί καλύτερες αποδοχές, αν γίνεται σε συνδυασμό με τριετή συνεργασία. Σαφώς δεν θα έλεγε όχι και σε διετή επέκταση, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ