ΑΕΚ

Η ανάρτηση του Αραούχο για το μέλλον του

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο ανέβασε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram απ' την στιγμή της αλλαγής του, γράφοντας παράλληλα πως ό,τι κι αν συμβεί οι φίλοι της ΑΕΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά του.

H AEK επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε ζωντανή στην μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα playoffs που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Παρ' όλα αυτά, μία απ' τις στιγμές του αγώνα ήταν ο αποχαιρετισμός (;) του Σέρχιο Αραούχο στους φίλους της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε αλλαγή στο 86ο λεπτό του παιχνιδιού, γνωρίζοντας την αποθέωση απ' τους φιλάθλους της Ένωσης, με τον ίδιο να ανταποδίδει, δείχνοντας την καρδιά του.

Παράλληλα, μετά τη λήξη του ματς, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, υποστηρίζοντας πως πρέπει να επιστρέψει στην Λας Πάλμας, αφού ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, αλλά δεν αποκλείεται να ξαναγυρίσει στον "Δικέφαλο".

Μάλιστα, με μήνυμα στο Instagram, ο 25χρονος στράικερ τόνισε πως "ό,τι κι αν συμβεί, θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. #familyAEK".

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ