ΑΕΚ

Η ΑΕΚ "ζωντανεύει" την ιστορία της

Η ΑΕΚ "ζωντανεύει" την ιστορία της

Η ΑΕΚ πρωτοπορεί και υλοποιεί μια πανέμορφη ιδέα δημιουργώντας κέρινα ομοιώματα από τις μεγάλες μορφές της "Ένωσης" εντός και εκτός γηπέδων που θα φιλοξενηθούν στο μουσείο του νέου γηπέδου.

Η ΑΕΚ κρατά για πάντα ζωντανή την ιστορία της με μια απίστευτη κίνηση και έμπνευση η οποία έχει πάρει ήδη σάρκα και οστά. Οι "κιτρινόμαυροι" έφτιαξαν σε κέρινα ομοιώματα τις μεγάλες μορφές στην ιστορία της ομάδας και θα τους τοποθετήσουν στο μουσείο στην "OPAP Arena" και στο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού.

Μάλιστα η ΑΕΚ στη διάρκεια του Σάββατου έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook κάποιες πρώτες εικόνες και βίντεο με την εκπληκτική δουλειά που έχει γίνει και προϊδέασε για το τι θα επακολουθήσει λέγοντας πως η κατασκευή των κέρινων ομοιωμάτων βρίσκεται στην τελική φάση.

Αρχικά ανέβασε ένα ένα ποστ με φωτογραφία του Λουκά Μπάρλου και έγραψε:

"Η ιστορία μας θα μείνει για πάντα ζωντανή! Oι μεγάλες μορφές, που σημάδεψαν αυτόν τον πρώτο αιώνα της μεγάλης διαδρομής, θα είναι για πάντα εδώ! Ανάμεσά μας! Στο μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και στο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού, στο νέο μας γήπεδο!

Με τη μορφή του μεγάλου Λουκά Μπάρλου να δεσπόζει για πάντα για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Η κατασκευή των κέρινων ομοιωμάτων των μεγάλων μορφών, όχι μόνο ποδοσφαιρικών, της κιτρινόμαυρης ιστορίας βρίσκεται στην τελική φάση της υπέροχης δημιουργίας"!

Η ιστορία μας θα μείνει για πάντα ζωντανή! Oι μεγάλες μορφές, που σημάδεψαν αυτόν τον πρώτο αιώνα της μεγάλης...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
Η ΑΕΚ "ζωντανεύει" την ιστορία της

Εν συνεχεία δημοσίευσε ένα βίντεο και μια φωτογραφία από τον Μίμη Παπαϊωάννου γράφοντας: "Ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου, ο διαχρονικός αρχηγός της ΑΕΚ, θα είναι για πάντα ανάμεσά μας! Ο Μίμης Παπαϊωάννου έτοιμος να μπει και πάλι στο γήπεδο και να μας μαγέψει ξανά! Οταν η τελειότητα συναντά την κιτρινόμαυρη ιστορία και τις τεράστιες μορφές της ομάδας μας"!

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έτοιμος να μπει και πάλι στο γήπεδο και να μας μαγέψει ξανά! Οταν η τελειότητα συναντά την...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις  Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ενώ ανέβασε και ένα βίντεο του Νεστορίδη:

"Το κέρινο ομοίωμα του μεγάλου Κώστα Νεστορίδη που θα κοσμεί για πάντα το μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! Οι θρύλοι της ιστορίας μας θα ζουν για πάντα"!

PHOTO CREDITS: AEK FC IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ