ΑΕΚ

Η ΑΕΚ "χτίζει" σερί με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική της Super League και επέκτεινε το σερί νικών κόντρα στους "ερυθρόλευκους" στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα ντέρμπι με πολύ πάθος, ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν για δεύτερη συνεχόμενα χρονιά τη νίκη (με το ίδιο σκορ) απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τον τελικό Κυπέλλου (2-1), το νικηφόρο σερί στο ΟΑΚΑ επεκτείνεται στα τρία παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως, την περσινή σεζόν, η Ένωση ήταν η μοναδική ομάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ήταν κι η μοναδική που τον νίκησε δύο φορές μέσα στην χρονιά ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Συνολικά, σε 57 παιχνίδια με την ΑΕΚ γηπεδούχο, οι "κιτρινόμαυροι" μετρούν 21 νίκες, 16 έχει ο Ολυμπιακός, ενώ 20 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Αντίθετα, στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός έχει το "πάνω χέρι", αφού η Ένωση έφυγε τελευταία φορά νικήτρια τη σεζόν 2009/10, χάρη σε δύο γκολ του Νάτσο Σκόκο (1-2).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ