ΑΕΚ

"H AEK του Χιμένεθ ονειρεύεται Champions League"

ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Αφιέρωμα στο έργο του Μανόλο Χιμένεθ στη μέχρι τώρα (δεύτερη) θητεία του στην ΑΕΚ φιλοξενεί η ισπανική "AS", με αφορμή το "διπλό" της Ένωσης στην Τούμπα.

Με τη νίκη της στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (0-1) για την πρώτη αγωνιστική των playoffs, η ΑΕΚ βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος. Το "διπλό" της Ένωσης ήταν η αφορμή για ένα μίνι αφιέρωμα της "AS" στον Μανόλο Χιμένεθ και το έργο του στη δεύτερη θητεία του στους "κιτρινόμαυρους".

"Όταν ο Μανόλο Χιμένεθ πήγε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο, κανείς στην ελληνική ομάδα δεν φανταζόταν πως σε αυτό το σημείο θα πάλευε για την είσοδό της στο Champions League. Ήρθε σε μια διαλυμένη ομάδα, εκτός Ευρώπης και με πολλές εσωτερικές τριβές. Και σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, έχει ήδη προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (μίνιμουμ στο Europa League) και συμμετέχει στα πλέι οφ που μπορούν να την οδηγήσουν στο Champions League", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το αφιέρωμα κλείνει με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ισπανό προπονητή. "Είτε προκριθεί είτε όχι στο Champions League ο Μανόλο Χιμένεθ έχει διαπρέψει ξανά με την ΑΕΚ. Όπως το 2010, όταν κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Αυτή την σεζόν έχει χάσει ήδη το Κύπελλο (ηττήθηκε με 2-1 στον τελικό από τον ΠΑΟΚ), αλλά μπορεί να προκριθεί στο Champions League. Προς το παρόν, την Τετάρτη υποδέχεται τον Πανιώνιο. Μια νέα νίκη θα φέρει την ΑΕΚ κοντά σε έναν μεγαλύτερο στόχο, το Champions League, αν και θα συμμετάσχει στην προκριματική φάση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ