ΑΕΚ

Η ΑΕΚ το ψάχνει για κίνηση στα άκρα

Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Στην ΑΕΚ ψάχνονται για μια κίνηση της τελευταίας στιγμής, για μεταγραφή στα άκρα. Επιμένουν οι Τούρκοι να θεωρούν σίγουρη τη μετακίνηση του Βολκάν Σεν.

Την πόρτα για μια ακόμα μεταγραφική κίνηση, στην ΑΕΚ δεν την είχαν κλείσει ποτέ. Πρώτα όμως ήθελαν να καταλήξουν αν η κίνηση αυτή θα αφορούσε τον αριστερό εξτρέμ ή τον αριστερό μπακ. Και όταν βρήκαν την… άκρη και πήρε προβάδισμα η επιλογή επιθετικού, στην ΑΕΚ μπήκαν σε μια διαδικασία την οποία περίπου είχε περιγράψει ο Μανόλο Χιμένεθ.

"Να μην κάνουμε μεταγραφή μόνο για να κάνουμε, αλλά να κάνει την διαφορά". Πάνω σ’ αυτή την λογική, η ΑΕΚ "ψάχνεται" προκειμένου να κάνει μια μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής. Και όλα δείχνουν, πως αυτό που ψάχνει, είναι μια δυνατή περίπτωση εξτρέμ.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, οι Τούρκοι θεωρούν δεδομένη πως η ΑΕΚ θα αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από την Τραμπζονσπόρ, τον Βολκάν Σεν. Και ακόμα και χθες (28/1) επέμεναν πως η υπόθεση θα κλείσει. Στην πραγματικότητα το πράγμα δεν είναι τόσο προχωρημένο. Όμως στην ΑΕΚ πλέον δεν αρνούνται πως την περίπτωση του 30χρονου εξτρεμ, την κοιτάζουν και μάλιστα ζεστά.

Άλλωστε και ο λόγος που είχαν διαψεύσει τα πρώτα σχετικά δημοσιεύματα των Τούρκων στις αρχές του μήνα, ήταν πως η περίπτωση του Σεν δεν ήταν καθόλου εύκολη. Και εξακολουθεί να μην είναι, ενώ ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, καθώς απομένουν μόλις δυο μέρες, για να κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η σημερινή μέρα θα κρίνει πολλά. Τόσο στην υπόθεση του Βολκάν Σεν, όσα και γενικώς στην προοπτική να προχωρήσει η ΑΕΚ σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση. Εξάλλου στην Ένωση φέρονται να έχουν και μια περίπτωση εξτρέμ ψηλά στο μπλοκάκι τους, εκτός απ’ αυτή του Τούρκου. Πάντως το τοπίο σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ