ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη απέναντι στον ΠΑΣ

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη απέναντι στον ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Δεν παίζει σήμερα η ΑΕΚ ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ΠΑΟΚ. Ούτε καν εκτός έδρας δεν θα ταξιδέψει. Όμως η αλήθεια είναι πως παρότι μένει… σπίτι και παρότι υποδέχεται τον ΠΑΣ, η πίεση περισσεύει. Για περισσότερους από έναν λόγους.

Κάτι το στραβοπάτημα την προηγούμενη αγωνιστική στην Ξάνθη. Κάτι η μουρμούρα σε υψηλά ντεσιμπέλ για την μη περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Κάτι ακόμα και ο… πονηρός χαρακτήρας του αντιπάλου που την προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ήττα.

Έχουν βάλει στην… τσίτα πρώτα τον Τραϊανό Δέλλα και αυτός έχει φροντίσει να «τσιτώσει» τους παίκτες του. Για «νίκη οπωσδήποτε» έκανε λόγο ο τεχνικός της ΑΕΚ στην χθεσινή (12/9) ομιλία του στους παίκτες, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr. Απολύτως ενδεικτικό του πόση σημασία δίνει ο Δέλλας στο σημερινό ματς, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ καίτοι αμυντικός είχε σκοράρει.

Όλοι με το όπλο στο χέρι

«Να είστε όλοι έτοιμοι» είπε επίσης ο τεχνικός της ΑΕΚ στην ομιλία του. Όμως αυτό έχουν ήδη φροντίσει να το κάνουν οι παίκτες του, βάζοντας δύσκολα στον Δέλλα ως προς την επιλογή της ενδεκάδας. Μέχρι και τις τελευταίες ώρες πριν από τη σέντρα του σημερινού ματς με τον ΠΑΣ, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα… βασανίζεται για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την επιθετική γραμμή.

Οι θέσεις βλέπετε, είναι μόλις τέσσερις. Και οι υποψήφιοι πολλοί. Από τον «φτιαγμένο» για να κάνει ντεμπούτο Μπουονανότε, μέχρι τον Βάργκας που γύρισε κεφάτος από την Βενεζουελά. Και από τις σταθερές αξίες όπως ο Πλατέλλας και ο Αραβίδης, στον «φορτσάτο» Κρισάντους και στο πείραμα Ανάκογλου. Κατά τα φαινόμενα ο Δέλλας θα πονοκεφαλιάζει μέχρι και λίγο πριν την σέντρα για τις τελικές επιλογές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ