ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ στην μάχη κατά του ρατσισμού

Η ΑΕΚ στην μάχη κατά του ρατσισμού

Σε δράσεις κατά του ρατσισμού μπαίνει η ΑΕΚ, με κύκλο εκδηλώσεων από το δίκτυο «Farenetwork», στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες που αγωνίζονται στοChampionsLeague

Η ΑΕΚ δεν περίμενε την συμμετοχή της στοChampionsLeague, για να μπει στην μάχη κατά του ρατσισμού. Το έχει κάνει με μια σειρά από πρωτοβουλίες. Όμως τώρα, μπαίνει σ’ έναν κύκλο δράσεων, ο οποίος οργανώνεται από το δίκτυοFareNetwork, που είναι διεθνής ΜΚΟ και στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες από τοChampionsLeague. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ.

«Η δράση «FootballPeopleweeks», η οποία οργανώνεται από το δίκτυο τηςFAREnetwork, μια διεθνή ΜΚΟ και συνεργάτη κοινωνικής ευθύνης τηςUEFAξεκινάει σήμερα, 11 Οκτωβρίου, και θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ, όπως όλοι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι οι οποίοι συμμετέχουν στο ChampionsLeague, στηρίζει το δίκτυο τηςFareενάντια στις διακρίσεις και υπέρ της ισότητας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας στις σχετικές εκδηλώσεις που οργανώνει ηUEFAστην 3η αγωνιστική (εντός έδρας αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου στις 23/10) τουUEFAChampionsLeague.

Η ΑΕΚ δημιούργησε και θα προβάλλει ένα ξεχωριστό βίντεο με δηλώσεις των ποδοσφαιριστών (οι οποίοι φορούν τοt-shirtτης δράσηςFootballPeople), μαζί με άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, προκειμένου να υποστηρίξει τη διεθνή δράση «FootballPeopleweeks» και δηλώνει με υπερηφάνεια ότι ο σύλλογος και οι υποστηρικτές του θα σταθούν με ενθουσιασμό στο πλευρό αυτού του ανθρωπιστικού και αντιρατσιστικού σκοπού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ