ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ παίρνει 3.500 εισιτήρια για Μόναχο

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ θα πάρει 3.500 εισιτήρια για το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο και ήδη οι οπαδοί έχουν αρχίσει να επικοινωνούν με την ΠΑΕ

Μπορεί μόλις να τελείωσε το παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων τουChampions Leagueκαι μάλιστα με ήττα, όμως οι οπαδοί της ΑΕΚ ήδη από τώρα αρχίζουν να ψάχνονται για ένα εισιτήριο για το επόμενο εκτός έδρας ματς που είναι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Παρόλο που το παιχνίδι είναι στις 7 Νοεμβρίου. Έχουν ήδη αρχίσει να διοργανώνονται εκδρομές αλλά και να γίνεται προσπάθεια από κόσμο, για να μάθει πληροφορίες για τα εισιτήρια του παιχνιδιού της ΑΕΚ στην Αλιάνζ Αρένα.

Η Ένωση θα παραλάβει από την Μπάγερν περίπου 3.500 χιλιάδες εισιτήρια. Και με βάση την ζήτηση που ήδη υπάρχει, φαίνεται πως και αυτά θα αποδειχθούν λίγα. Όπως και τα 2.100 που πήρε από τον Άγιαξ για το παιχνίδι στο Αμστερνταμ.

Μάλιστα στις οργανωτικές προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι να ανοίξουν όσο πιο σύντομα γίνεται, την εφαρμογή για αγορά εισιτηρίου για το ματς με την Μπάγερν.

ΚΑΠΕΛΟ: "ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ"

Εν τω μεταξύ η ΑΕΚ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον κόσμο που ταξίδεψε στο Άμστερνταμ και βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται και την υποχρέωση, αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στις εξέδρες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στην πρεμιέρα μας στο UEFA Champions League απέναντι στον Αγιαξ.

Ζητάμε συγγνώμη από εκείνους –ευτυχώς λίγους- οι οποίοι ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ευρώπης και μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησαν μάταια να εξασφαλίσουν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο. Οι πραγματικές ανάγκες μας για αυτό το παιχνίδι θα απαιτούσαν μέχρι και διπλάσιο αριθμό εισιτηρίων από αυτόν που δικαιούμασταν, κάτι που δεν ήταν δυνατό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο όχι μόνο για τη στήριξή τους προς την ομάδα και στα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά κυρίως για την άψογη συμπεριφορά τους, την απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες της ολλανδικής αστυνομίας, τη συντεταγμένη προσέλευσή τους στο γήπεδο, το γεγονός ότι δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα και για το γεγονός ότι κατά κοινή παραδοχή όλων διαφήμισαν με τη στάση τους -για μια ακόμα φορά- την ομάδα μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος! Για μία ακόμα φορά σας ευχαριστούμε πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ