ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΧΟΛΖΧΑΟΥΖΕΡ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΧΟΛΖΧΑΟΥΖΕΡ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρόκριση της ΑΕΚ στους "32" του Europa League την ανέβασε στην 146η θέση της κατάταξης της UEFA και προσπέρασε στη σχετική λίστα τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ όχι μόνο πήρε την πρόκριση στους "32" του Europa League μετά το 0-0 που απέσπασε στη Βιέννη κόντρα στην Αούστρια, αλλά κατάφερε να αναρριχηθεί και στην κατάταξη των συλλόγων της UEFA.

Οι κιτρινόμαυροι πλέον έχουν 8.000 βαθμούς και βρίσκονται στην 146η θέση.

Έτσι, κατάφεραν να ξεπεράσουν τον Παναθηναϊκό ο οποίος με τους 7.000 βαθμούς που έχει βρίσκεται στην 157η θέση. Μάλιστα, η ΑΕΚ χρειάζεται μία νίκη ακόμα για να ξεπεράσει και τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος είναι 136ος με 9.000.

Να σημειώσουμε ότι πρώτη ελληνική ομάδα στη σχετική κατάταξη της UEFA είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος βρίσκεται στην 26η θέση (54.000) και δεύτερος ο ΠΑΟΚ στην 45η θέση (29.500).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ