ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κληρώνει 5 διαρκείας στο ματς με τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ κληρώνει 5 διαρκείας στο ματς με τον Ατρόμητο

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το ματς με τον Ατρόμητο, έχουν την ευκαιρία να είναι οι τυχεροί για 5 διαρκείας της ΑΕΚ. Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Πέντε εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας σεζόν στη Θύρα 11 του ΟΑΚΑ περιμένουν -κατόπιν κλήρωσης- τους ισάριθμους τυχερούς φίλους της ΑΕΚ, που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στη διάρκεια της προπώλησης (είτε ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr είτε από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη») μέχρι και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Οι πέντε νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, μετά τον αγώνα, από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο facebook και καλώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ στο 210 6855850 θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής των διαρκείας τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του αποκόμματος του εισιτηρίου τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει τη διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της, προκειμένου να αποφευχθεί η αναμενόμενη καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων (ταυτότητα, ΑΜΚΑ κλπ) για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Αυτός είναι και ο λόγος που παρακαλεί τους φιλάθλους της, ακόμα και αν δεν συμμετάσχουν στην προπώληση με κίνητρο την κλήρωση για τα πέντε διαρκείας, να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ