ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για "μάχη" στις δικαστικές αίθουσες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά απ’ όσα έγιναν στην Τούμπα, στην ΑΕΚ ήδη ετοιμάζουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν στη δικαστική "μάχη" στην οποία θα κριθεί η τύχη του αγώνα.

Οι τελευταίοι άνθρωποι της ΑΕΚ, αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας πολύ ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (11/3). Άλλωστε αφενός ήθελαν να είναι παρόντες όσο θα συνέτασσε το φύλλο αγώνα ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, αφετέρου υπήρχε και σε εξέλιξη η έρευνα του τμήματος αθλητικής βίας, για όσα συνέβησαν στο γήπεδο.

Πάντως στην ΑΕΚ πλέον προετοιμάζονται, για τη "μάχη" που πρόκειται να δώσουν στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί που θα κριθεί η τύχη του παιχνιδιού της Τούμπας. Εξάλλου αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι πως "ο Κομίνης δεν έχει κρίνει καμία νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά έχει γράψει τα γεγονότα στο φύλλο αγώνα και διακοπή στο 1-0. Από εκεί και πέρα όλα θα κριθούν δικαστικά".

Η εικόνα που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι πως ο Κομίνης έγραψε στο φύλλο αγώνα και για βίαιη εισβολή στο γήπεδο του Ιβάν Σαββίδη και των συνοδών του και για το επεισόδιο με τον Δημητριάδη και για τη λεκτική επίθεση του Μίχελς, αλλά ακόμα και για την κατοχή όπλου του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα θα είναι ένα από τα βασικά επιχειρήματα της ΑΕΚ, το γεγονός πως η διακοπή του αγώνα έγινε λόγω της εισβολής του Σαββίδη.

Βεβαίως στην Ένωση θα επικαλεστούν και συγκεκριμένες συνθήκες, κάτω από τις οποίες δεν μπορούσαν να διακινδυνεύσουν την ασφάλεια των παικτών, όταν ο Κομίνης έθεσε θέμα να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο. "Μετά από δυο ώρες και χωρίς την παραμικρή εγγύηση από πουθενά, μετά από όσα είχαν γίνει, τι ματς να συνεχιστεί", αναρωτιόνταν.

Και βεβαίως αυτό το περί "δίωρου" δεν είναι διόλου τυχαίο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, εκτός των άλλων, ο ΚΑΠ μιλάει για εύλογο χρονικό διάστημα για επανέναρξη μετά τη διακοπή. Στην Τούμπα η διακοπή έγινε στις 21.20 και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης, ο Κομίνης άρχισε την κουβέντα για το τι θα κάνουν οι ομάδες, στις 23.10.

Δεδομένα στην ΑΕΚ θα προχωρήσουν και στη συγκέντρωση όλων των στοιχείων για όσα έγιναν, με φωτογραφίες και βίντεο, προκειμένου να προχωρήσουν στην καταγγελία και στην FIFA αλλά και στην UEFA.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον αέρα το πρωτάθλημα
Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον Σαββίδη για οπλοφορία
Φάκελο σε FIFA και UEFA στέλνει η ΑΕΚ
Χιμένεθ: "Κι αν του έρθει μια τρέλα, θα μπορούσε να το είχε τραβήξει από τη θήκη"
Κατάθεση Κομίνη στο Τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας
ΑΕΚ: Σαββίδης σε Κομίνη "Είσαι νεκρός"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ