ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικοινώνησε με την μητέρα της Μυρτούς

PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έσπευσε άμεσα να έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα της Μυρτούς, για το παράπονο σχετικά με την φιλοξενία στο ΟΑΚΑ.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η μητέρα της Μυρτούς στοfacebook για τον χώρο που φιλοξενεί τα ΑΜΕΑ στα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, προφανώς και δεν είναι διόλου τιμητική για το Στάδιο.

Και αυτό διότι πρόκειται για ένα απομονωμένο "μπαλκόνι" στην θύρα 13Β. Και από εκεί προσπάθησε να παρακολουθήσει η Μυρτώ την αγαπημένη της ΑΕΚ, στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.

Αμέσως μετά την ανάρτηση, η ΑΕΚ επικοινώνησε με την μητέρα της Μυρτούς. Κυρίως διότι ήταν οικοδέσποινα και για να εξηγήσει την κατάσταση. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι ο μοναδικός στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, που έχει την τεχνική υποδομή, για να είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ.

Με δεδομένο αυτό το πρόβλημα, η ΑΕΚ έχει διαμορφώσει ειδικό χώρο, μέσα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, για να φιλοξενεί στα παιχνίδια τα άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ωστόσο ηUEFAδεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Και αυτό μετέφεραν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, στην μητέρα της Μυρτούς. Άλλωστε το παράπονο δεν αφορούσε την οικοδέσποινα ΑΕΚ, αλλά τις υποδομές του ΟΑΚΑ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ