ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραντόνια

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραντόνια

Η ΑΕΚ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 19χρονο Βόσνιο δεξιό μπακ, Βεντάντ Ραντόνια, την άφιξη του οποίου στην Αθήνα είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βεντάντ Ραντόνια. Ο 19χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ υπέγραψε στην Ένωση, προερχόμενος από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από τις 7/9 την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα.

Ο γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 2001 έχει αγωνιστεί με τους Κροάτες στο UEFA Youth League σε δέκα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, τέσσερα τη σεζόν 2019-20 και έξι τη σεζόν 2018-19, ενώ παράλληλα την περσινή σεζόν έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Κροατών αγωνιζόμενος στις 28 Απριλίου 2019 κόντρα στην Όσιγιεκ.

Παράλληλα είναι διεθνής με την ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και έχει κληθεί μέχρι σήμερα και στην Εθνική Νέων ενώ άπαντες κάνουν λόγο για ένα ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μελλον μπροστά του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βένταντ Ραντόνια. Ο νεαρός διεθνής άσος από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Βένταντ Ραντόνια γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2001 στο Σεράγεβο και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Η ποδοσφαιρική του καριέρα άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Ζελιέζνιτσαρ. Σε ηλικία 12 ετών μετακόμισε στην Κροατία για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τρία χρόνια αργότερα εντάχθηκε στην ομάδα U17, ενώ σε ηλικία 17 ετών προβιβάστηκε στην ομάδα U19. Επίσης υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U17, U18 και U19 της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, με τις οποίες έχει πραγματοποιήσει συνολικά 20 εμφανίσεις. Βένταντ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! Σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις με τη φανέλα της όλα τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα".

"ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ"

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο παίκτης τόνισε στο aekfc.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που υπέγραψα στην ΑΕΚ, γιατί ξέρω ότι είναι μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και δίνει προοπτική στους νεαρούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στην οικογένειά μου και τους φίλους μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο κλαμπ και ελπίζω να κατακτήσω μαζί του πολλούς τίτλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ