ΑΕΚ

Γύρισαν όπως τους ήθελε ο Πογέτ

Γύρισαν όπως τους ήθελε ο Πογέτ
Πογέτ INTIME SPORTS

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γύρισαν από το τριήμερο ρεπό είτε στα κιλά τους, είτε με κιλά λιγότερα και ο Γκας Πογέτ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό τους.

Όταν ο Γκας Πογέτ ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την απόφαση για τριήμερο ρεπό, είχε φροντίσει να τους απευθύνει και μια ξεκάθαρη προειδοποίηση. Θα υπήρχαν βαριές συνέπειες, αν έστω και ένας από τους παίκτες, δεν φερόταν με επαγγελματισμό στο ρεπό αυτό.

Και ήταν δεδομένο πως σήμερα θα τους περίμενε ο Ουρουγουανός τεχνικός, με την… ζυγαριά ανά χείρας. Όπερ και εγένετο. Ο Πογέτ «τσέκαρε» όλους τους παίκτες και το αποτέλεσμα τον έκανε να χαμογελά πλατιά. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν σταθεροί στα κιλά τους, ενώ κάποιοι είχαν χάσει και κιλά. Κάτι που απέδειξε στον Πογέτ, πως όλοι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες.

Ατομικό ο Ντίντακ

Το απουσιολόγιο του Ουρουγουανού τεχνικού εξακολουθεί να είναι μεγάλο κυρίως λόγω εθνικών ομάδων. Όμως το πρόβλημα για τον Πογέτ, λέγεται Ντίντακ Βιλά. Ο Ισπανός ακραίος μπακ και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες προπονήσεις, αν θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος, ώστε να τον υπολογίζει ο τεχνικός της ΑΕΚ για το ματς στην Κομοτηνή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ