ΑΕΚ

"Group therapy" στην AEK

MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ έβαλε όλα όσα συνέβησαν στα τελευταία ματς επί… τάπητος, σ’ έναν κύκλο που σχημάτισαν όσοι έπαιξαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Το κλίμα στα Σπάτα ήταν βαρύ στην διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (25/5). Πιο βαρύ από κάθε άλλη φορά. Άλλωστε η απογοήτευση είναι πιο μεγάλη από κάθε άλλη φορά, το ίδιο και κούραση. Ακόμα και ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ, έδειχνε πολύ επηρεασμένος. Και πιο απογοητευμένος από κάθε άλλη φορά.

Όμως ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να κάνει μια κίνηση, προκειμένου καταρχήν να διαχειριστεί όλη αυτή την απογοήτευση από την ήττα στην Λεωφόρο και ενδεχομένως να αλλάξει και το κλίμα.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, μάζεψε τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο σημείο του κόρνερ. Κάθισαν όλοι σ’ έναν κύκλο μέσα στο γήπεδο και έθεσαν επί τάπητος όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο και όχι μόνο.

Προφανώς ο Χιμένεθ έβαλε στην κουβέντα και όλα όσα έγιναν από την αρχή τωνplayoffs. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ήρεμος και δεν σήκωσε καθόλου τους τόνους. Άλλωστε σκοπός αυτής της ομαδικής… θεραπείας, ήταν να εκτονωθεί η ένταση και να βρεθεί τι φταίει και τι δεν πηγαίνει καλά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ