ΑΕΚ

Group therapy στην ΑΕΚ: "Δεν είμαστε πια ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κωστένογλου και παίκτες κλείστηκαν στα Σπάτα και προσπάθησαν μέσα από συζήτηση να βρουν τα αίτια της αγωνιστικής κατάπτωσης. Άπαντες παραδέχθηκαν ότι δεν λειτουργούν ομαδικά.

"Είναι η στιγμή που πρέπει να κουβεντιάσουμε", είπε ο Νίκος Κωστένογλου στα Σπάτα χθες (12/11) κι έτσι άνοιξε ο κύκλος μιας συζήτησης μεταξύ του προπονητή και των παικτών της ΑΕΚ, σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Ο τεχνικός της Ένωσης είπε επίσης ότι "θέλω να πάρετε το λόγο, όποιοι θέλετε να μιλήσετε, πρέπει όλα όσα μας απασχολούν να τα συζητάμε μαζί γιατί είμαστε ομάδα. Και ακόμα και τώρα, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ασχέτως με όσα έχουν συμβεί, παραμένουμε μια οικογένεια".

Δεν έμεινε μόνο εκεί και συνέχισε, αναφέροντας πως "είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια. Πρέπει να συζητήσουμε οτιδήποτε μας ενοχλεί. Ό,τι πρόβλημα υπάρχε,ι να το λύσουμε όλοι μαζί. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά σας. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Να τον παίρνει από το χέρι και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται".

Ειπώθηκαν πολλά, η συζήτηση διήρκεσε περίπου μία ώρα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν έχασαν την ευκαιρία χαμένη δια να εκφραστούν. Ανάμεσά τους και ο Μάρκο Λιβάγια, η πέτρα του σκανδάλου τις τελευταίες ημέρες, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έλλειψη ομαδικότητας και συναδελφικότητας την ώρα του αγώνα.

Μίλησαν επίσης ο Ολιβέιρα, ο Σιμόες, ο Οικονόμου και ο Τσιντώτας, δηλαδή μεγάλος αριθμός παικτών αν αναλογιστεί κάποιος ότι απουσίαζαν οι Ελληνες διεθνείς και οι Τσιγκρίνσκι, Λόπες που είχαν πάρει ειδική άδεια. " Δίκιο είχαν οι οπαδοί, αντί να παίζουμε ο ένας για τον άλλον, μαλώνουμε μέσα στο ματς" , ήταν ακόμα μία ατάκα που ακούστηκε.

"Τη χρονιά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα η δύναμή μας ήταν τα αποδυτήρια. Τότε ήμασταν μια γροθιά, ήμασταν οικογένεια. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Ο προσωπικός εγωισμός είναι πάνω από την ομάδα. Δεν είμαστε ενωμένοι, δεν είμαστε ομάδα. Και όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα υπήρχαν οι προσωπικοί στόχοι και οι φιλοδοξίες του καθενός, όμως κανείς δεν έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Αυτό το έχουμε χάσει, δεν ισχύει. Και αν δεν το αλλάξουμε θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση και εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το κάνουμε", ειπώθηκε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ