ΑΕΚ

Γροντής: "Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ"

Γροντής: "Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ"
Γροντής INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ ο Δημήτρης Γροντής, αναφέρθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του ενώ τόνισε πως: "Όλη η ομάδα φταίει". Τι δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Αραμπατζής

Ο νεαρός μέσος του δικεφάλου, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της Nova και σχολίασε τα αρκετά λάθη που έκανε η ΑΕΚ αλλά και την απώλεια βαθμών σε ακόμα ένα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Για τα πολλά λάθη

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά δεν κερδίζουμε. Δεν γίνεται η σωστή δουλειά, δεν ξέρω. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Πιστεύω ότι τα λάθη που κάνουμε δεν είναι ατομικά, είναι ομαδικά. Όλη η ομάδα φταίει".

Αραμπατζής: "Να σταματήσουμε να είμαστε ηττοπαθείς"

Ο αρχηγός της ΑΕΚ και θετικός πρωταγωνιστής στο ματς με τον ΟΦΗ, παρά την ήττα, Γιάννης Αραμπατζής, με δηλώσεις τους στη Nova προσπάθησε να ξυπνήσει τους συμπαίκτες τους και έστειλε μήνυμα για την συνέχεια.

"Αυτό που φταίει νομίζω ότι μπαίνουμε μέσα και νοιώθουμε ηττοπαθείς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα από το πρώτο μέχρι το 95ο λεπτό. Μπαίνουμε όλοι στην αρχή, λες και δεν είμαστε ΑΕΚ! Λες και δεν είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να τρώμε σίδερα.

Δεν ζητάει τίποτα άλλο ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Δεν ζητάει κανείς να γίνουμε... Μπαρτσελόνα. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε μόνο ο ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έφτανε η προσπάθειά μας. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μπαίνουν μέσα και φοβούνται να παίξουν μπάλα. Η φανέλα έχει πολύ πίεση. Και ακόμα δεν έχουμε νοιώσει πίεση. Δεν πρέπει να διαβάζουν τι γράφουν οι εφημερίδες. Βλέπω ότι είμαστε ηττοπαθείς και αυτό πρέπει να σταματήσει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ