ΑΕΚ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Βράνιες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος κύκλος εξετάσεων του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, Όγκνιεν Βράνιες, έδειξε πως η ζημιά είναι κάκωση και όχι κάταγμα. Η εκτίμηση του διαστήματος απουσίας του θα γίνει όταν ξεπρηστεί το πόδι.

Ο νέος κύκλος των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα (10/7) ο Όγκνιεν Βράνιες, καθησύχασαν κάπως τον Μανόλο Χιμένεθ. Και αυτό διότι έδιωξαν τους φόβους που υπήρχαν, για κάταγμα στο μετατάρσιο του Βόσνιου στόπερ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε πως ο Βράνιες υποφέρει από μια κάκωση άκρου ποδός. Βεβαίως το πόδι του παίκτη παραμένει πρησμένο. Όμως ανταποκρίνεται θετικά στην θεραπευτική αγωγή. Και μέσα στις επόμενες μέρες, θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης. Προφανώς όταν θα ξεπρηστεί εντελώς το πόδι.

Στην αναμονή για Σιμόες

Αντίθετα με την περίπτωση του Βράνιες, για την ακριβή εκτίμηση του μεγέθους της ζημιάς του Αντρέ Σιμόες, θα χρειαστεί αναμονή για τουλάχιστον ένα 24ώρο ακόμα. Χρειάζεται βλέπετε να περάσουν 48 ώρες από τότε που υπέστη την θλάση, προκειμένου να γίνει σωστός και κυρίως αποτελεσματικός απεικονιστικός έλεγχος. Κάτι που θα γίνει είτε αύριο (11/7), είτε την Τετάρτη (12/7). Με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει την "μαγνητική" στην Αθήνα και όχι στο Κίελτσε, να παραμένει ανοικτό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ