ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Γκάζια" Ουζουνίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν έξαλλος με την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά το παιχνίδι έβαλε "χοντρά γκάζια" στους "κιτρινόμαυρους".

Στην αρχή φώναζε συνεχώς στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μετά κόντευε να μπει ο ίδιος μέσα στο γήπεδο. Και έφτασε ακόμα και να κλείνει τα μάτια του με τα χέρια του, για να μην βλέπει όσα γινόντουσαν και κυρίως όσα δεν γινόντουσαν.

Η εικόνα του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο καθ' όλη τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, φανέρωνε απολύτως τις σκέψεις του. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ήταν ξεκάθαρο πως ο… ουρανός του τεχνικού της ΑΕΚ είχε μαζέψει μαύρα σύννεφα και η… καταιγίδα δεν άργησε να ξεσπάσει ούτε λίγες ώρες.

Ο Ουζουνίδης "άστραψε" και "βρόντηξε" στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, χωρίς να περιμένει καν την πρώτη προπόνηση μετά το ματς με τους "πράσινους". Αμέσως μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (3/11), η αποστολή της Ένωσης επέστρεψε στα Σπάτα για δείπνο.

Εκεί, ήρθε η "έκρηξη" του Εβρίτη τεχνικού. Σε πολύ υψηλούς τόνους, ο προπονητής της ΑΕΚ έβαλε "χοντρά γκάζια" στους παίκτες του. Μίλησε με πολύ σκληρά λόγια και για την εμφάνιση, αλλά και για τη νοοτροπία...

Μάλιστα, το " …ήθελα να σας αλλάξω όλους... " ήταν ίσως το πιο επιεικές από όσα ακούστηκαν. Επίσης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανεχθεί ούτε αδιαφορία, ούτε τέτοιους είδους νοοτροπίες, όπως αυτές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής μάλιστα άλλαξε για τους παίκτες της ΑΕΚ μετά τον εξάψαλμο αφού ο Ουζουνίδης θέλησε να χαλαρώσουν οι παίκτες του και τους χάρισε την προπόνηση για να ηρεμήσουν και να πέσουν οι τόνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ