ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης: "Ντρέπομαι!"

Μελισσανίδης: "Ντρέπομαι!"

Ποιος είδε τον Μελισσανίδη και δεν τον φοβήθηκε την επομένη της ήττας της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό. Ο διοικητικός ηγέτης της πρωταθλήτριας ανέβηκε στα Σπάτα και μετατράπηκε σε πραγματικό χείμαρρο όταν μπήκε στ' αποδυτήρια.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, την επομένη της ήττας από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-1 πήγε στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης.

Αυτή την φορά, όχι απλώς για να μιλήσει, αλλά για να... αστράψει. Ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας μπήκε στα αποδυτήρια και έβαλε "χοντρά γκάζια" σε όλους για την εικόνα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

" Δεν είχατε ψυχή, δεν είχατε τίποτα. Δεν ήταν εικόνα ΑΕΚ αυτή. Δεν μπορούσα να σας βλέπω..." είπε για αρχή στους παίκτες και αμέσως μετά μίλησε με ακόμη πιο σκληρά λόγια.

" Από εδώ και πέρα θα παίζουν μόνο όσοι το αξίζουν και όσοι βγάζουν πάθος. Οι άλλοι δεν θα έχουν θέση" τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτός που θα κάνει αυτό που πρέπει: " Προπονητής σας θα ο Ουζουνίδης μέχρι το καλοκαίρι και μ' αυτόν θα έχετε να κάνετε!"

Πάντως, ο Μελισσανίδης δεν έμεινε μόνο εκεί σημειώνοντας το εξής: "Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πήγε και επί προσωπικού με τρεις ποδοσφαιριστές που η ανανέωση των συμβολαίων τους είναι σε εκκρεμότητα: " Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους, ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ