ΑΕΚ

"Γκάζια" και ρεπό από Χιμένεθ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε τις φωνές στους παίκτες του στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ενώ για σήμερα (18/5) έχει δώσει χρόνο αποφόρτισης.

Η αλήθεια είναι πως η χθεσινή (17/5) μέρα εξελίχθηκε στραβά και ανάποδα για την ΑΕΚ. Άλλωστε, ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για "ένα πολύ σκληρό χτύπημα". Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε στο ημίχρονο να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Άστραψε και βρόντηξε ο Χιμένεθ.

"Δεν είναι εικόνα αυτή που έχουμε. Σας το είχα πει πολλές φορές πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν μ’ ακούσατε. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και να αλλάξουμε την εικόνα μας. Έτσι όπως παίζουμε, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά", είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός και κατόπιν προσπάθησε να δείξει στον προπονητικό πίνακα, τι έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ, για να μπορέσει να γυρίσει το ματς. Κάτι ωστόσο που τελικά δεν έγινε.

Πάντως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, ο Χιμένεθ απέφυγε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Προφανώς λόγω της μεγάλης έντασης και της απογοήτευσης που υπήρχε σ’ όλους, για την ήττα. Το μόνο που έκανε ο Ισπανός τεχνικός, ήταν να δώσει για σήμερα (18/5) ένα ρεπό.

Και αυτό προκειμένου οι παίκτες της ΑΕΚ να μπορέσουν να αποφορτιστούν και να γεμίσουν, όσο γίνεται, "μπαταρίες" . Τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Άλλωστε ήδη έχουν δώσει δυο ματς, μέσα σε τρεις μέρες και τους περιμένει ένα σερί με τέσσερα καθοριστικά παιχνίδια, μέσα σε διάστημα δέκα ημερών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ