ΑΕΚ

Γκας Πογέτ στο Sport24.gr: "Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ"

Γκας Πογέτ στο Sport24.gr: "Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Γκουστάβο Πογέτ. Θέλει να επιστρέψει ο Ουρουγουανός στην ΑΕΚ όπως ξεκαθάρισε στην τοποθέτησή του.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο νούμερο ένα στόχος της ΑΕΚ για να διαδεχθεί τον Μιγκέλ Καρντόσο στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Ο Ουρουγουανός προπονητής μίλησε στο Sport24.gr και απάντησε στις πληροφορίες που τον εμπλέκουν με την Ένωση.

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαι πολύ ευτυχισμένος αν επιστρέψω στην ΑΕΚ, θέλω να γυρίσω" ήταν τα λόγια του Γκας Πογέτ ο οποίος με αυτή του την τοποθέτηση ξεκαθάρισε ουσιαστικά πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση της Ένωσης και ό,τι συνέβη κατά την αποχώρησή το 2016 ανήκει στο παρελθόν.

Τ' όνομα του 51χρονου Ουρουγουανού άρχισε να παίζει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Μιγκέλ Καρντόσο θ' αποτελέσει παρελθόν. Ο Ουρουγουανός χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης των "κιτρινόμαυρων" και γι' αυτό άλλωστε βρέθηκε με το καλημέρα σας στην κορυφή της λίστας των διαδόχων του απερχόμενου Πορτογάλου.

Με τις σχέσεις ΑΕΚ - Πογέτ να έχουν φτιάξει και τη διαφαινόμενη επικοινωνία των δύο πλευρών, όλα δείχνουν ότι το θέμα του προπονητή, τουλάχιστον ως προς το βασικό όνομα έχει πάρει το δρόμο του και το μόνο που απομένει τώρα είναι να δούμε πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα.

Τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, πάντως, το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) θα προπονήσει ο Νίκος Κωστένογλου όπως έγινε γνωστό. Ο "Κωστέ", καλώς εχόντων των πραγμάτων θα καθοδηγήσει τους "κιτρινόμαυρους" μέχρι τη διακοπή της Super League 1 στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Όσον αφορά στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr νωρίτερα, ο Ίλια Ίβιτς αποτελεί μία περίπτωση που απασχολεί την ΑΕΚ εξετάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μάλιστα, λέγεται πως οι δύο άνδρες έχουν έρθει ήδη σε μία πρώτη επικοινωνία, ώστε να τσεκάρουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία των δύο πλευρών με τον Ίβιτς να αντικαθιστά τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:
Τέλος στη διπλή λαίλαπα
ΑΕΚ: Ενεργοποιείται ο Τσόσιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ