ΑΕΚ

Γκαρσία: "Η ΑΕΚ με ήθελε περισσότερο από τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÐÏÍÇÓ ×ÑÇÓÔÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÐÏÍÇÓ ×ÑÇÓÔÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία αμέσως μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ του, ενώ εξήγησε γιατί επέλεξε την Ένωση από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας με σκορ 3-0, με τον Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει στο ντεμπούτο του στην Ένωση. Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με δηλώσεις του στην Nova δήλωσε χαρούμενος για το γκολ του, ενώ εξήγησε ότι προτίμησε την ΑΕΚ γιατί τον ήθελε περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Για το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ: "Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ κι είμαι πολύ χαρούμενος που με δέχτηκαν τόσο καλά στην ομάδα.

Περίμενα να μπω από νωρίς βασικός, ήμουν προετοιμασμένος για όλα, ήμουν έτοιμος να πάρω την ευκαιρία και νομίζω το έκανα. Έπρεπε να κάνω το καθήκον μου.

Με τον χρόνο θα κάνω ακόμα περισσότερα πράγματα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο κατάλαβα ότι είμαι πολύ καλά με την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα την οικογένεια μου και την χώρα μου που πέτυχα τόσο νωρίς γκολ. Θέλω να κάνω τους αντίπαλους αμυντικούς στεναχωρημένους".

Για την επιλογή της ΑΕΚ, έναντι του Ολυμπιακού: "Ένιωσα ότι με ήθελαν περισσότερο στην ΑΕΚ, ήρθε πρώτη σε επαφή μαζί μου. Εγώ κι η οικογένεια μου νιώσαμε μια σύνδεση με την ομάδα και πήρα αυτή την επιλογή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεταγραφή είναι κι ο Μαχαίρας
ΑΕΚ: Πόσο "άχαστο" ήταν αυτό που έχασε ο Ανσαριφάρντ
Καρέρα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, τελικός με Βόλφσμπουργκ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ