ΑΕΚ

Γκαρσία:"Η ΑΕΚ έχει σπουδαία ιστορία και τρελούς οπαδούς"

Γκαρσία:"Η ΑΕΚ έχει σπουδαία ιστορία και τρελούς οπαδούς"

Ο Λιβάι Γκαρσία εξέφρασε τη χαρά του για τη συμφωνία με την ΑΕΚ, στάθηκε στην υποδοχή του κόσμου και της ομάδας, ενώ τόνισε πως πρώτος στόχος του είναι να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. (VIDEO)

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Η κάμερα του ΑΕΚ TV ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τον διεθνή άσο από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, από το ξενοδοχείο μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου ξεναγήθηκε για πρώτη φορά και από τις εργομετρικές εξετάσεις έως τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, τόνισε: "Αρχικά είναι μεγάλη απόλαυση το να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ο βασικός λόγος είναι ότι ένιωσα μια σπουδαία σύνδεσή, το αίσθημα ότι με θέλουν, ενώ και οικογένειά μου ήταν θετική, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή.

Αισθάνομαι πραγματικά καλά. Είμαι ενθουσιασμένος για να δείξω τι μπορώ να κάνω και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Η πρώτη πληροφορία που είχα για την ΑΕΚ ήταν ότι έχει σπουδαία ιστορία και τρελούς οπαδούς! Και αυτό είναι κάτι που κάθε παίκτης θέλει. Ελπίζω να μάθω περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Ο πρώτος μου στόχος, φυσικά, είναι να κάνω το ντεμπούτο μου. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στο… γήπεδο. Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές εδώ και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα μια θερμή υποδοχή και όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω εδώ τώρα και ελπίζω να ξεκινήσω το συντομότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γκαρσία: "Στην ΑΕΚ γιατί αυτό μου είπε η καρδιά μου"
Επίσημο: Παίκτης της ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ