ΑΕΚ

Γκαρσία: "Επέλεξα την ΑΕΚ, αν και είχα καλύτερες προσφορές"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΒΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΒΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία, προτού ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, μίλησε στο Ισραηλινό Sports Walla και εξήγησε γιατί, ενώ είχε δεχθεί μεγαλύτερες προσφορές, επέλεξε την ΑΕΚ.

Πριν πετάξει για την Ελλάδα και την ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη στο Sports Walla και μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους.

Ο πρώην 22χρονος εξτρέμ της Μπεϊτάρ αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί προσφορές με περισσότερα χρήματα, αλλά επέλεξε τελικά την ΑΕΚ, καθώς αισθάνθηκε ότι τον θέλουν πραγματικά.

Συγκεκριμένα, ο πλέον ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέφερε: "Κάποια πράγματα στην καριέρα σου δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Η Μπεϊτάρ είχε ανάγκη τα χρήματα και η ΑΕΚ με ήθελε πραγματικά. Είχα 5-6 ελκυστικές προσφορές, οι περισσότερες καλύτερες οικονομικά από της ΑΕΚ, αλλά την επέλεξα γιατί ένιωσα πως με ήθελαν πραγματικά, όπως και όταν με απέκτησε η Μπεϊτάρ.

Ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο, μου εξήγησε πως θέλουν να χτίσουν πάνω μου και με περιμένουν, πως θα μου δώσουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και έκανε ξεκάθαρο πως στο μέλλον θα με βοηθήσει να προχωρήσω σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Ένιωσα πως ήταν το καλύτερο περιβάλλον για μένα. Ως επαγγελματίας πήρα μια απόφαση με βάση όσα γίνονται στο γήπεδο. Το πλάνο μου ήταν να μείνω στην Μπεϊτάρ για έναν ακόμη χρόνο, να βελτιωθώ, να έχω καλύτερα νούμερα και να πάω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Λιβάι Γκαρσία
"Θλίψη και μόνο θλίψη"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ