ΑΕΚ

Γκάλο: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απείλησε την ομάδα μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απείλησε τους "κιτρινόμαυρους" στο ντέρμπι των δύο ομάδων την περασμένη Κυριακή (11/3).

Η απόφαση για επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα την Κυριακή (11/3) το βράδυ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έχει περίοπτη θέση στα διεθνή ΜΜΕ.

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα, "O Globo", φιλοξένησε δηλώσεις του Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απείλησε τους "κιτρινόμαυρους" μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

"Αντικαταστάθηκα στο 81ο λεπτό. Στο 90ό ο ΠΑΟΚ, έβαλε ένα γκολ. Ο διαιτητής το μέτρησε. Αλλά, ο επόπτης φώναξε τον διαιτητή και μετά από μακρά συζήτηση, σφύριξε παράβαση.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησε να απειλεί τον διαιτητή. Όπως έφευγε, μπήκε με κατεύθυνση τους πάγκους κι απείλησε την ομάδα μας.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διαταγή ήταν να μπουν οι παίκτες στα αποδυτήρια και να περιμένουν εκεί την απόφαση του διαιτητή. Μείναμε τρεις ώρες στα αποδυτήρια, μέχρι να φύγουμε.

Δεν φοβήθηκα μήπως εισβάλλουν οι οπαδοί, γιατί κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με τους οπαδούς. Δεν θα εισέβαλαν εκ νέου για να τιμωρηθούν. Υπήρξε μεγάλη σύγχυση, περιμέναμε μεγάλο διάστημα στα αποδυτήρια.

Οι οπαδοί εδώ είναι πολύ φανατικοί. Πάντα υπάρχει εισβολή οπαδών ή πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Τα ντέρμπι εδώ διεξάγονται με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, για να μην υπάρχουν συμπλοκές.

Πάντα συνέβαινε να εισβάλλουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι η ομοσπονδία πρέπει να λάβει μέτρα για να μην συμβεί ξανά.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για δύο ή τρεις εβδομάδες, μέχρι να επιλυθεί αυτή η κατάσταση. Η UEFA και η FIFA απαιτούν από την ΕΠΟ να λύσει το ζήτημα, για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Μένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος.

Είναι 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Έχουμε πολλές πιθανότητες τώρα. Περιμένουμε, συνεχίζουμε να προπονούμαστε για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Το σκεπτικό μου είναι να παραμείνω εδώ και να εξαντλήσω το συμβόλαιό του. Μετά, να δω τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ