ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Ετοιμάζομαι για μία σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά..."

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποκάλυψε σε Σουηδούς δημοσιογράφους ότι πιθανότατα θα παραμείνει στην ΑΕΚ του χρόνου, ωστόσο δείχνει να ανησυχεί για το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός ομάδας, αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε στους δημοσιογράφους για την κατάσταση της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, από τη Σόφια όπου βρίσκεται για την αναμέτρηση της εθνικής Σουηδίας με τη Βουλγαρία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο διεθνής μέσος κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις που του ζητούσαν διευκρίνιση της υπόθεσης και απαντήσεις σχετικά με το εάν δεν αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης, θα τεθεί εκτός Ένωσης.

"Αυτήν τη στιγμή, ετοιμάζομαι να παίξω τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο με την ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι έχω φιλοδοξίες για το μέλλον. Το τι θα συμβεί, θα το δούμε", τόνισε αρχικά, παρότι σύμφωνα με την " Sportbladet" υπάρχει πρόταση της Τουλούζ για τον 27χρονο διεθνή.

Όταν ρωτήθηκε απλό δημοσιογράφο για το εάν υπάρχει περίπτωση να έχει "νέο ρόλο στην ομάδα", υπονοώντας τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Σουηδό να υποβαθμίζεται σε αναπληρωματικό εάν δεν δεχθεί το νέο συμβόλαιο, αποκρίθηκε: "Το έχω ακούσει από τα ΜΜΕ. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω, τίποτα που να είναι συγκεκριμένο. Αυτήν τη στιγμή έχω έναν ρόλο στην ομάδα και ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

Αρνήθηκε, πάντως, να σχολιάσει το εάν έχει ζητήσει να φύγει από την ΑΕΚ: "Αυτό θα ήθελα να το κρατήσω μεταξύ εμού και της ΑΕΚ, εκτός εάν ο σύλλογος θέλει να κάνει περαιτέρω σχόλια".

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι εάν χάσει τη θέση του στην ομάδα, μπορεί να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το επόμενο καλοκαίρι: "Όταν το παρουσιάζεις έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για μία ιδανική κατάσταση. Αλλά όπως είπα, ας δούμε πώς θα έρθουν τα πράγματα και τι θα συμβεί. Επιπλέον, δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν θα είναι ιδανικό. Την ίδια στιγμή, ούτε είναι δυνατόν να φοβάμαι. Πρέπει να πάρω απόφαση βασισμένη στο τι αισθάνομαι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό βραχυπρόθεσμα".

Παρ' όλα αυτά, στάθηκε στο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την "αυλαία" στις μεταγραφές (προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για τη Super League), υπογραμμίζοντας ότι δύσκολα θα προλάβει να φύγει από τους "κιτρινόμαυρους": "Απομένουν μόνο λίγες ημέρες στη μεταγραφική περίοδο, οπότε θα ήταν εντυπωσιακό εάν συμβεί κάτι αυτές τις μέρες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ